Salon kaupungin tietohallinnossa on uudelleen haettavana ICT-suunnittelijan työsuhde

Nyt etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.


ICT-suunnittelijan tehtäviin kuuluu tietojärjestelmiin liittyvät suunnittelu-, kehitys- ja ylläpitotehtävät.

Ensisijainen sijoituspaikka on Salon kaupungintalo.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai soveltuva it-alan tutkinto ja hyvä perehtyneisyys it-alaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- kokemusta työasema- ja palvelinympäristön hallinnasta
- osaamista Microsoft 365 ympäristöstä
- tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- projektiosaamista ja dokumentointitaitoja

Lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä asennetta kohdata uusia haasteita ennakkoluulottomasti.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 3328,04 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Aiemmassa haussa hakeneiden tulee tehdä hakemus uudelleen, jos tehtävä edelleen kiinnostaa.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / ICT. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta. Haku tehtävään päättyy 25.11.2020 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Marko Tanska, marko.tanska@salo.fi

Salon kaupunki, tietohallinto
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka