ICT-suunnittelija - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 30.7.2021 klo 15.00 mennessä

ICT-SUUNNITTELIJAN vakinainen tehtävä

Haemme ICT-suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Lapin sairaanhoitopiirin keskushallintoon, tietohallinnon vastuualueelle. Vastaamme Lapin keskussairaalan tietojärjestelmäpalveluiden järjestämisestä, valvonnasta ja muutoksista.

Organisaatiossamme on käytössä n. 200 tietojärjestelmää ja toimintayksikössämme työskentelevät ict-suunnittelijat huolehtivat oman vastuualueensa mukaisesti toimittajayhteistyöstä, toimittaja- ja sopimushallinnasta, järjestelmäarkkitehtuurista sekä palvelun kehittämiseen liittyvistä asioista monitoimittajaympäristössä.

Edellytämme
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- vahvaa halua ja kykyä oppia uutta
- järjestelmällistä toimintatapaa
- suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduksi katsomme
- terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta ja työkokemusta alalta
- kyvyn oma-aloitteiseen, itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
- positiivista ja energistä asennetta

Tarjoamme monipuolisen asiantuntijatehtävän, jatkuvasti haastavan työympäristön ja mahdollisuuden kokemuksen myötä edetä vaativampiin tehtäviin yksikössämme. Tehtävä täytetään 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Hakemus ja ansioluettelo lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta 30.7.2021 mennessä:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.7.2021 ja 22.7.2021 klo 13-14 tietohallintojohtaja Vesa-Matti Tolonen, 040 127 3199. Sähköpostitse vesa-matti.tolonen@lshp.fi.


Rovaniemellä 7.7.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

15.7.2021 ja 22.7.2021 klo 13-14 tietohallintojohtaja Vesa-Matti Tolonen, 040 127 3199. Sähköpostitse vesa-matti.tolonen@lshp.fi.

Lisätietoja

Keskushallinto, Tieke

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat