ICT-tukihenkilö 12.5. - 31.10.2021 - Nousiaisten kunta

ICT-tukihenkilö

Haemme nyt Nousiaisten kunnan sivistysosastolle ICT-tukihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.5.-31.10.2021.

Nousiaisten kunnassa on nykyisin yksi järjestelmäasiantuntijan tehtävä. Toisen asteen oppivelvollisuuden laajentuminen lisää laitekantaamme huomattavasti ja lisäksi yhtenäiskoulun uudisosan valmistuminen syksyllä tekee sen, että tarvitsemme avustavaa tietohallinnon resurssia tekemään käytännön laitekannan asennustyötä sekä ICT-ympäristön ylläpitoa.

Olet joko jo valmis ICT-alan osaaja tai sitten lupaava, nouseva kyky, joka haluaa oppia nopeasti uutta ja hypätä mielenkiintoisten haasteidemme pariin. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja sosiaalisia taitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä sekä reipasta ja myönteistä asennetta. Toivomme soveltuvaa koulutusta ja riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on edellä esitetyn lisäksi
- joustava ja oma-aloitteinen työote
- osaaminen ja yleinen kiinnostus ICT-maailmaan
- hyvä paineensietokyky
- hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Erityiseduksi katsomme virtuaaliympäristö-osaamisen. Työpisteitä on useita, ja näin ollen oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja saada kattavan näkemyksen kunnan ICT-ympäristön hallinnoimisesta.

Tehtävä täytetään 12.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Noudatamme tehtävän täytössä 2 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti ja tehtäväkohtainen palkka on 2 191,27 euroa/kk. Työaika on 36 t 15 min/viikko.

Hakuaika päättyy 12.4.2021 kello 12.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakulomakkeeseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat järjestelmäasiantuntija Päivi Wuopio, p. 044 435 5505 ja sivistysjohtaja Pasi Isokangas, p. 044 435 5300.

Lisätietoja

http://www.nousiainen.fi

Tutustu työnantajaan

Järjestelmäasiantuntija Päivi Wuopio
Puh. 044 435 5505
Sähköposti: paivi.wuopio@nousiainen.fi

Nousiaisten kunta, Sivistysosasto
Osoite: Moisiontie 19, 21270 Nousiainen

Nousiainen on noin 4700 asukkaan kunta Turun seudulla. Nousiainen sijaitsee valtatien 8 varrella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien lisäksi kuntalaiset arvostavat luonnonläheistä ja väljää asumista. Nousiainen on vanhaa asutusaluetta ja alueella on pitkä historia. Tänä päivänä Nousiainen tarjoaa laadukkaat ja toimivat peruspalvelut kaikenikäisille asukkaille. Arjen sujuvuutta arvostavat erityisesti lapsiperheet: joustava päivähoito, hyvä perusopetus ja laadukas lukio sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat tänne uusia asukkaita. Kunnan asukkaista selvästi keskimääräistä suurempi osa onkin lapsia ja nuoria. Nousiaisten kunta on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat