Haemme ICT-tukihenkilöä vakituiseen tehtävään. ICT-tukihenkilö vastaa laitteiden ja liittymien tilauksista, leasing-sopimusten seurannasta ja käyttöoikeuksien hallinnasta sekä yhtiön omalla vastuulla olevien tietoliikennejärjestelmien kehittämisestä ja ohjauksesta. ICT-tukihenkilö seuraa ulkoistetun käyttötukipalvelun toimintaa ja antaa myös itse tarvittaessa käyttötukea.

Tehtävän sisältöä voidaan muokata ja laajentaa valitun henkilön osaamisen ja kiinnostusten mukaan. Osaamista ja työnkuvaa on mahdollista kehittää esimerkiksi ICT-kehityshankkeisiin osallistumalla.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. datanomi, IT-tradenomi) sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan julkisen toimintaympäristön, SAP-järjestelmän ja Microsoft 365-ympäristön tuntemus sekä kokemus lähitukitehtävistä. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja kokonaisuuksien hallintaa sekä riittävää englannin kielen taitoa.

Lisätietoja

https://tampereentilapalvelut.fi/ict-tukihenkilo/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antaa ICT-päällikkö Antti Räsänen, puh. 040 806 3145, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Tampereen Tilapalvelut Oy
Osoite: Frenckellinaukio 2 K, 33100 Tampere

Tampereen Tilapalvelut Oy on rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja tuottava yhtiö. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu 230 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.