II Kaupungineläinlääkärin virka - Kotkan kaupunki

Tervetuloa merellisen puistokaupunkimme uudeksi kaupungineläinlääkäriksi!

Etsimme joukkoomme Kotkan ympäristöpalveluiden toimintayksikköön eläinlääkäriä hoitamaan II kaupungineläinlääkärin virkaa. Viihdyt toivottavasti pitkään kanssamme, sillä virka on vakinainen.

Tehtävänkuvaan kuuluu pääasiassa kaupungineläinlääkärin praktiikkaa sekä joitakin kaupungineläinlääkärille kuuluvia virkatehtäviä. Tehtävänkuvaa tarkistetaan myöhemmin ja siihen voidaan mahdollisesti liittää myös tiiminvetäjän tehtäviä, joten valmius esimiestehtäviin katsotaan eduksi. Tehtävän hoito edellyttää osallistumista päivystystyöhön sekä suur- että pieneläinten hoitamista itsenäisesti. Arvostamme kokemusta edellä mainituista.

Praktiikassa päävastuualueena ovat tuotantoeläimet, mutta praktiikka on pieneläinvaltaista. Virkatehtäviin kuuluu tarvittaessa eläinsuojelu-, eläintauti- ja sivutuotelain mukaisia tehtäviä. Eläinsuojeluvalvontaa hoitaa alueella Haminan kanssa yhteinen valvontaeläinlääkäri, jonka työparina II kaupungineläinlääkäri tarvittaessa toimii.

Kotkan ympäristöpalvelut vastaa myös Pyhtään kunnan eläinlääkintäpalveluista ja kahden eläinlääkärimme yhteisvastaanotto sijaistee Pyhtäällä. Vastaanotto on perusvarusteltu, uusimpana hankintana ultraäänilaitteet sekä pien- että suureläimille. Haastavimmat tai sairaalahoitoa vaativat potilaat on helppo lähettää eteenpäin esimerkiksi pääkaupunkiseudulle jatkohoitoon.

Pääset myös tutustumaan Haminan eläinlääkintähuoltoon, sillä teemme yhteistyötä Haminan kanssa päivystyksissä ja eläinsuojeluvalvonnassa. Päivystysalueeseen kuuluu Kotkan ja Pyhtään lisäksi Haminan kaupunki sekä Miehikkälän ja Virolahden kunnat. Päivystys on jaettu viiden eläinlääkärin kesken.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistettu eläinlääkäri.

Palkkaus on Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukainen. Tehtäväkohtainen palkka on 2.728,16 €/kk. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Aloitus 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-14). Kirjallisesti haettaessa mukaan liitetään ansioluettelo ja toimitetaan osoitteella Kotkan kaupunki/kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. kaupungineläinlääkäri Essi Jurvanen, essi.jurvanen @ kotka.fi, puh. 040 577 2198 ja ympäristönsuojelupäällikkö Heli Ojala, heli.ojala @ kotka.fi, puh. 044 702 4805.

Kotkan kaupunki
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.