II-viulun äänenjohtaja - Rovaniemen kaupunki

II-viulun äänenjohtaja - Rovaniemen kaupunki

Lapin kamariorkesterissa on haettavana
II-VIULUN ÄÄNENJOHTAJAN TOIMI

Toimi täytetään 2.1.2020 alkaen.
Palkkaus on alan työehtosopimuksen mukainen.

Koesoittotehtävät:
1. W.A. Mozart: Viulukonsertto no 3 G-duuri KV 216, no 4 D-duuri KV 218 tai no 5 A-duuri KV 219, osat I ja II kadensseineen
2. Vapaavalintainen sooloviuluteos, kesto max. 10 min. Voi olla osa suuremmasta teoksesta.
3. Orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät, jotka toimitetaan sähköpostin välityksellä hakuajan päätyttyä.

Koesoitto järjestetään lauantaina 23.11.2019 klo 11.00 alkaen Lapin Musiikkiopistolla Helena-salissa 2. krs, Jorma Eton tie 8B, 96100 Rovaniemi.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Lapin kamariorkesteri, Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi tai sähköpostitse kaisa-reetta.karhu@rovaniemi.fi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakemusten tulee sisältää henkilö- ja yhteystietojen lisäksi lyhyt selvitys hakijan koulutuksesta ja työkokemuksesta sekä maininta siitä, haluaako koesoitossa käyttää orkesterin säestäjää. Orkesteri varaa mahdollisuuden haastatella hakijaa koesoiton yhteydessä.

Hakuaika päättyy 4.11.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien klo 15.00 mennessä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Toimeen valitun on esitettävä terveydentilastaan hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista.

Tutustu työnantajaan

Intendentti Kaisa-Reetta Karhu, puh. 0400 764 469

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Vapaa-aika
Osoite: Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi

Lapin kamariorkesteri on EU-alueen pohjoisin ammattikamariorkesteri, jossa on 18 päätoimista muusikkoa. Orkesterilla on omat erinomaiset toimitilat, ml. muusikoilla omat työhuoneet kulttuuritalo Korundissa .