Skip to main content
test
II viulun varaäänenjohtaja, Oulu Sinfonia - Oulun kaupunki

Oulu Sinfoniassa on haettavana II VIULUN VARAÄÄNENJOHTAJAN vakinainen tehtävä. Tehtävään sisältyy II viulun soittovelvollisuus.

Oulu Sinfonia on 61-henkinen Suomen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Sinfoniakonserttien lisäksi orkesterin ohjelmistossa on monimuotoisia konserttisisältöjä. Oulun Musiikkikeskuksen Madetojan sali on 816-paikkainen konserttisali.

Tehtävänä on II viulun varaäänenjohtajana toimiminen sinfoniaorkesterissa. Varaäänenjohtajan tehtävänä on ylläpitää soittotaitoaan ja suorittaa muut toimialaansa kuuluvat tehtävät.

Tehtävässä edellytetään olevan erinomainen soittotaito ja hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot.

Palkkaan lisätään TES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja soitinkorvaukset. Lisäksi maksetaan paikallisesti sovittu käyttö- ja mediakorvaus.

Koesoitto on maanantaina 12.9.2022 alkaen klo 10:00 Oulun Musiikkikeskuksessa, Madetojan salissa (Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu). Saman koesoiton perusteella täytetään useampi työtehtävä. Hakijan tulee kuitenkin hakea jokaista haluamaansa työtehtävää erikseen.

Koesoittotehtävät:
- 1. ja 2. osa kadensseineen yhdestä seuraavista teoksista:
W.A. Mozart: Viulukonsertto nro 3 G-duuri, K.216
W.A. Mozart: Viulukonsertto nro 4 D-duuri, K.218
W.A. Mozart: Viulukonsertto nro 5 A-duuri, K.219

- 1. osa kadensseineen yhdestä seuraavista konsertoista:
Brahms: Viulukonsertto D-duuri, op. 77
Mendelssohn: Viulukonsertto e-molli, op. 64
Prokofjev: Viulukonsertto nro 1 D-duuri, op. 19
Prokofjev: Viulukonsertto nro 2 g-molli, op. 63
Sibelius: Viulukonsertto d-molli, op. 47
Tsaikovski: Viulukonsertto D-duuri, op. 35

- hakuajan jälkeen lähetettävät orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät.

Orkesteritehtävät lähetetään koesoittoon kutsutuille hakuajan päätyttyä pdf-tiedostona.

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7800/2022. Hakemukset on toimitettava 15.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.oulusinfonia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja taloussihteeri Saara, p. 040 749 9914 tai sähköpostitse saara.s.niemela@ouka.fi.
Lomalla aikavälillä 17.6. - 2.8.2022, joten ei päivittäin tavoitettavissa.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuripalvelut, Orkesteri

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Leevi Madetojan katu 1-3, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat