Päiväkuntoutus on tarkoitettu kotona asuville ikäihmisille, joiden kotona selviytymistä vaikeuttaa toimintakyvyn aleneminen. Toiminnan sisältö painottuu asiakkaiden fyysisen sekä liikunnallisen toimintakyvyn kohentamiseen sekä muistikuntoutukseen.

Etsimme ikääntyneiden päiväkuntoutukseen ohjaajaa. Olisitko se sinä?

Ohjaajan tehtävänä on asiakkaiden omia voimavaroja hyödyntämällä tukea tai lisätä heidän fyysisiä, sosiaalisia ja kognitiivisia taitojaan. Päiväkuntoutusta toteutetaan tällä hetkellä kolmena päivänä viikossa ja asiakkaiden päivät koostuvat kuntosaliharjoittelusta/tuolijumpasta, erilaisista liikuntaharjoitteista mitkä vahvistavat tasapainoa ja lihaskuntoa sekä esimerkiksi muistelutuokioista. Päiväkuntoutukseen tullaan lähetteellä ja päiväkuntoutusjaksot ovat 12 viikon pituisia.

Ohjaaja suunnittelee ryhmien toiminnan yhdessä työparin kanssa ja valmistelee ja hankkii etukä-teen ryhmissä tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet. Ohjaajan tehtävänkuvaan sisältyy myös yhdistysyhteistyö ja vapaaehtoistyön koordinointi.

Haemme joukkoomme myönteisessä hengessä työtään kehittävää ammattilaista. Osaat motivoida ja innostaa ikääntyneitä oman hyvinvointinsa ylläpitämisessä ja edistämisessä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Tehtävään vaaditaan soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto.
Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja.

Työsuhde alkaa 2.8.2021. Työaikamuoto on yleistyöaika. Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan 2459,26€/kk. Käytössämme on rekrytointilisä 70€/kk ajalla 1.5.21-31.9.2021. Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi. Lisätietoa antaa palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan kunta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 7, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat