Skip to main content
test
Ikääntyneiden palvelujen johtaja - Rauman kaupunki

Rauman kaupunki hakee sinua uudistamiskykyinen Ikääntyneiden palvelujen johtaja!

Ikääntyneiden palvelujen johtajana olet yksi sosiaali- ja terveystoimialan viidestä palvelualuejohtajasta. Esimiehenäsi on toimialajohtaja. Johtoryhmän jäsenenä pääset kehittämään ISO 9001:2015 stadardin mukaisesti sertifioitua toimintaa, osallistumaan Kaunisjärven hyvinvointikeskuksen käyttöön ottoon sekä Satakunnan hyvinvointialueelle siirtymisen valmisteluun.

Palvelualueen toimintamenot ovat runsaat 37 milj. euroa. Palvelualue koostuu yhteisten toimintojen, kotihoidon, palveluasumisen sekä hyvinvointia edistävien toimintojen yksiköistä.

Palvelualueen johtajana vastuihisi kuuluvat mm.
- Palvelualueen toiminnan ennakointi, strateginen suunnittelu sekä toteutuksen ohjaus ja valvonta
- Yhteistyö eri palvelualueiden, kaupungin hallintokuntien, tulevan hyvinvointialueen toimijoiden ja sidosryhmien kanssa
- Tavoitteiden ja talouden toteutumisen seuranta, raportointi sekä poikkeamiin reagointi
- Talousvastuu, kilpailutukset ja hankinnat
- Henkilöstöratkaisujen valmistelu ja päätöksenteko
- Omavalvonta sekä yksityisten sosiaalipalvelujen lupa- ja valvontatoimet, yhteistyö aluehallintoviraston ja Valviran kanssa

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä niiden lisäksi riittävä johtamistaito. Virkaan valittavan tulee ennen vaalin vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kk koeaika. Palkkaus KVTES:in mukaisesti, voit esittää palkkatoiveesi.

Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti järjestelmän kautta

Lisätietoja

http://www.rauma.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimialajohtaja Satu Helin, puh. 050 428 5244, sähköposti etunimi.sukunimi@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Ikääntyneiden palvelut

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat