test
Ikäihmisten kulttuurikoordinaattori - Oulun kaupunki

Oulun kaupungilla on haettavana IKÄIHMISTEN KULTTUURIKOORDINAATTORIN vakinainen tehtävä.

Kulttuurikoordinaattorin tehtävä on uusi ja se on kulttuuripalveluiden ja ikäihmisten palveluiden yhteinen. Tehtävä sijoittuu hallinnollisesti yleisiin kulttuuripalveluihin ja esimiehenä toimii kulttuuripalvelupäällikkö.
Kulttuurikoordinaattorin työtä ohjataan yleisten kulttuuripalveluiden ja ikäihmisten palveluiden yhteistyönä.

Ikäihmisten kulttuurikoordinaattorin tehtävänä on kehittää, koordinoida ja tuottaa kulttuurisen vanhustyön toimintamalleja sekä palveluja kotona asuville ja ympärivuorokautisissa palveluissa oleville ikäihmisille. Kulttuurikoordinaattori toteuttaa Ikävoimainen Oulu-ohjelmaan ja kulttuurihyvinvointisuunnitelmaan liittyviä toimenpiteitä. Tehtävään kuuluu laajaa moniammatillista verkostoyhteistyötä.

Ikäihmisten kulttuurikoordinaattorin tehtävä edellyttää itsenäistä ja kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä vetää verkostoja. Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään kulttuurihyvinvoinnin tuntemusta, tietoa ikäihmisten palveluista ja kokemusta kulttuurisesta vanhustyöstä.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/433/2022. Hakemukset on toimitettava 4.2.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat
vastaava tuottaja (kulttuuripalvelut) Jaana Potkonen p. 040 555 0063
ja
asiantuntija (ikäihmisten palvelut) Maria Vahtola p. 044 703 4026.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut/Hyvinvointipalvelut, Kulttuuripalvelut, Valve

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Hallituskatu 7, 90100 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat