test
Ikäihmisten palvelujohtaja - Lapuan kaupunki

IKÄIHMISTEN PALVELUJOHTAJA

Jatketaan hakuaikaa 3.12.2021 klo 15 saakka.
Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon.

Lapuan kaupungin perusturvan vastuualueella on haettavana ikäihmisten palvelujohtajan virka.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ikäihmisten palvelujohtajana. Ikäihmisten palvelukokonaisuuteen kuuluvat kotona asumista tukevat toiminnot ja palvelut sekä asumispalvelut.
Ikäihmisten palvelujohtajana vastaat ikäihmisten palveluiden johtamisesta, toiminnan kehittämisestä ja taloudesta. Vastuualueellasi työskentelee noin 170 työntekijää ja ikäihmisten palvelujen budjetti on menojen osalta noin 12 milj. euroa. Ikäihmisten palvelujohtajana toimit perusturvan johtoryhmän jäsenenä ja johdat ikäihmisten vastuualueen johtoryhmää. Lisäksi työnkuva sisältää osallistumista hyvinvointialueen valmisteluun.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa sosiaali- ja terveysalan tuntemista, myönteistä asennetta ikäihmisten palveluiden kehittämiseen sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja organisointikyvyt katsotaan eduksi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi tiedekorkeakoulututkinto, alan tuntemus sekä riittävä kokemus johtamis- ja esimiestehtävistä. Virkasuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Perusturvalautakunta

Lisätietoja

http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa virasta antaa perusturvajohtaja Terhi Haapala puh. 044 438 4100 tai vs. ikäihmisten palvelujohtaja Katri Lahdensuo puh. 044 438 4171. Sähköposti: etunimi.sukunimi@lapua.fi. Hakemus tulee tehdä sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lapuan kaupunki

Lapua on noin 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää. Työilmapiirimme on kannustava ja innostava.


Osoite: Sairaalantie 5, 62100 Lapua

Sinulle suositellut työpaikat