Ikäihmisten palveluohjauksen palveluvastaava - Riihimäen kaupunki

Tule kanssamme kehittämään Riihimäen kaupungin sotea!

Haemme ikäihmisten palveluohjaukseen palveluvastaavaa. Palveluvastaavana toimit palveluohjauksen vastuualueen esimiehenä, tiimiisi kuuluu 12 pätevää viranhaltijaa. Palveluohjauksen vastuualue vastaa ikäihmisten palveluneuvonnasta, palvelutarpeen arvioinnista, palveluiden myöntämisestä ja arvioinnista sekä ostopalveluista ikäihmisten palveluiden osalta. Olemme mukana maakunnallisessa kehittämisessä ja tulevaisuuden sotekeskuksen rakentamisessa. Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää toimintaa ja yhteistyötä laaja-alaisesti, ihmisten johtamisen lisäksi koet intohimoa toimintaprosessien johtamiseen ja kehittämiseen. Strategiaan perustuva tavoitteellinen johtaminen ja monialainen yhteistyö kuvaavat toimintatapaasi. Uskot vahvasti siihen, että asioita voidaan aina tehdä viisaammin ja paremmin, tavoitteenasi on luoda asiakkaille parasta asiakaskokemusta ja tiimillesi paras työpaikka. Koet, että Riihimäen kaupungin arvot reiluus, rohkeus ja ripeys kuvaavat juuri Sinua!

Tehtävässä vaaditaan soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ylempää korkeakoulututkintoa. Sinulla on monipuolinen ymmärrys ja kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävistä, erityisesti ikääntyneiden palvelut ovat Sinulle tuttuja. Palvelurakenteen kokonaisuuden kehittäminen vaatii myös vahvaa taloudellista osaamista.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus KVTES:n mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai toukokuussa 2021.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaali- ja terveysjohtaja Jouni Sakomaa, puhelimitse 040 3304202 tiistaina 6.4. klo 15-17 tai keskiviikkona 7.4. klo 15-17, voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse jouni.sakomaa@riihimaki.fi
Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry .fi kautta 19.4.2021 klo 8:00 mennessä. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki/hakemus, PL 125, 11101 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Sosiaalityö
Osoite: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat