test

Ikäihmisten palvelut (25), kesätyö, Rannikko

Hakuaika päättyy  31.5.2023 14:30

Tervetuloa meille kesätöihin! Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Rannikon alueelle (Kalajoki, Pyhäjoki, Siikajoki, Merijärvi, Raahe) Ikäihmisten palveluihin lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia tai hoitotyön opiskelijoita arviointi- ja kuntoutusyksiköihin ja kotikuntoutukseen erimittaisiin kesäsijaisuuksiin (vähintään 25 sijaisuutta) välille toukokuu-syyskuu 2023.

Tehtäviisi kuuluu arviointi- ja kuntoutusyksiköissä ja kotikuntoutuksessa kokonaisvaltainen hoitotyö. Hoitotyön lisäksi pääset osallistumaan asiakkaiden kokonaisvaltaiseen kuntoutumista edistävään toimintaan. Työ on vuorotyötä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja reippautta työntekemiseen. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön ja sen tuen. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen työhön.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija tai sairaanhoitajaopiskelija.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Sijaisuutta voi hoitaa myös hoiva-avustajaopiskelija.

Kesäsijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antavat: Valkama (Raahe), Lohela (Pyhäjoki) ja kotikuntoutus pohjoinen Hanna Niskanen, p. 040 1358 640
Ulappa (Himanka), kotikuntoutus eteläinen Anne Tavasti p. 044 4691 827. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan