test

Ikäihmisten palvelut (30), kesätyö

Hakuaika päättyy  28.4.2023 14:30

Tule kesätöihin Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Oulun eteläisen ja Rannikon (Pyhäjoki, Kalajoki, Himanka, Merijärvi, Raahe, Siikajoki, Vihanti) alueen kotihoitoon! Haemme kesälle 2023 sairaanhoitajan, lähihoitajan ja hoiva-avustajan sijaisia (vähintään 30 kesäsijaisuutta) kotihoidon tiimeissä. Aloitusajankohta ja sijaisuuden kesto ovat joustavasti sovittavissa.

Kotihoidossa teet työtä vaihtelevissa työympäristöissä asiakkaiden kotona. Työsi on itsenäistä ja saat työskennellä osana moniammatillista tiimiä. Työtehtävät ovat monipuolisia sisältäen hoidon ja hoivan tehtäviä lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Hoidon ja palvelun suunnittelussa hyödynnämme RAI- järjestelmää. Työtä teemme kuntouttavalla työotteella, asiakkaan omat voimavarat huomioiden. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus.

Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työyhteisön tuen lisäksi hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Otamme huomioon osaamisesi, koulutuksesi ja tähänastisen kokemuksesi. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Lääkelupa on mahdollista suorittaa työnantajan kautta.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelijat, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelijat, jolla on suoritettuna vähintään 60 opintopistettä.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Sijaisuutta voi hoitaa myös alan opiskelijat.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Ole yhteydessä, niin kerromme työstä lisää:
Pyhäjoki kotihoito, palveluvastaava Henna Viinamäki, p. 040 135 7856
Kalajoki kotihoito, vastuuyksikköpäällikkö Sari Lähdemäki, p. 044 469 1265
Himanka kotihoito, vastuuyksikköpäällikkö Johanna Venninen, p. 044 469 1816
Merijärvi kotihoito, vastuuyksikköpäällikkö Maria Nikkol, p. 044 4691 733
Raahe kotihoito, vastuuyksikköpäälliköt Irma Haapaniemi p. 040 135 8424 ja
vastuuyksikköpäällikkö Hannele Kaila, p. 040 135 8423
Siikajoki ja Vihanti kotihoito, palveluesihenkiö Janne Holappa, p. 040 135 8425

Lisätietojen antajat löytyvät työpaikkailmoituksesta. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan