test

Ikäihmisten palvelut (30), kesätyö, Hiirosenkoti

Hakuaika päättyy  15.6.2023 14:30

Tervetuloa meille kesätöihin! Haemme Hiirosenkotiin lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia tai hoitotyön opiskelijoita ikäihmisten ympärivuorokautisen palvelun yksiköihin erimittaisiin kesäsijaisuuksiin (vähintään 30 sijaisuutta) välille toukokuu-syyskuu 2023.

Hiirosenkodin yksiköitä ovat:

Ympärivuorokautinen asuminen: Herttakoti, Elviirakoti, Emiliakoti
Arviointi- ja kuntoutusyksiköt: Briittakoti, Caroliinakoti, Daaliakoti, Eeliskoti, Hannankoti (Haukipudas)

Hiirosenkoti sijaitsee Kaukovainiolla, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Ympäristö tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet ikäihmisten kanssa. Hannankoti sijaitsee Haukiputaalla.

Tehtäviisi kuuluu ikäihmisen kokonaisvaltainen hoitotyö. Toimintamallina on kuntouttava ja asiakkaan voimavaroja tukeva hoitotyö. Arviointi- ja kuntoutusyksiköissä tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn tukeminen, niin, että asiakas palaa omaan kotiin tai siirtyy palveluasumisen asiakkaaksi. Ympärivuorokautisessa asumisessa tavoitteena on mahdollistaa asiakkaillemme oman näköinen hyvä arki kotoisessa asumisympäristössä. Työ lähihoitajilla on kolmivuorotyötä ja sairaanhoitajilla sekä hoiva-avustajilla että alan opiskelijoille kaksivuorotyötä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja positiivista asennetta työntekemiseen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa voit hyödyntää omia vahvuuksia. Työyhteisö on tukenasi työhön perehtymisessä.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija tai sairaanhoitajaopiskelija.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Sijaisuutta voi hakea myös alan opiskelijat.

Kesäsijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietojen antajat:

Briittakoti ja Hannankoti, Meriläinen Päivi, p. 040 539 8751, sähköposti: paivi.merilainen@pohde.fi
Caroliinakoti, Honkonen Anna-Kaisa, p. 044 703 5235, sähköposti: anna-kaisa.honkonen@pohde.fi
Daaliakoti, Savilampi Johanna, p. 040 610 5206, sähköposti: maria.savilampi@pohde.fi
Eeliskoti, Kaltio Paula, p. 044 703 5832, sähköposti: paula.kaltio@pohde.fi
Elviirakoti, Palosaari Marjaana, p. 044 703 5230, sähköposti: marjaana.palosaari@pohde.fi
Emiliakoti, Pihlaja Riitta-Kaisa, p. 040 193 7486, sähköposti: riittakaisa.pihlaja@pohde.fi
Herttakoti, Kangas Greetta, p. 044 703 5865, sähköposti: greetta.kangas@pohde.fi

Lisätietojen antajat löytyvät työpaikkailmoituksesta.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan