test

Ikäihmisten palvelut (45), kesätyö

Hakuaika päättyy  31.5.2023 14:30

Sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija tule meille kesätöihin (vähintään 45 sijaisuutta) Ikäihmisten palveluihin ympärivuorokautisen asumisen- sekä arviointi- ja kuntoutusyksiköihin! Työpisteet sijaitsevat Oulunkaaren, Koillismaan ja Lakeuden alueilla. Kesäsijaisuudet ovat eri pituisia välillä toukokuu-elokuu.

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä, mahdollistamalla asiakkaallemme hyvä ja mielekäs elämä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jonka hoitamisessa arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä tiimityöskentelytaitoja. Toivomme sinulta aktiivista ja positiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta. Pääset kehittämään osaamistasi muistiasiakkaan kohtaamisessa ja kinestetiikassa kanssamme. Työhön perehdytetään ja moniammatillinen työyhteisö toimii tukenasi. Työ on kolmivuorotyötä.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija.

Sosionomin/geronomin sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3§ ja 8§ mukainen pätevyys. Sosionomin tehtävässä voi toimia tilapäisesti kyseiseen ammattiin opiskeleva tai sosiaalialalle soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, jolla on riittävät edellytykset ammatissa toimimiseen. Tutkinnon soveltuvuuden ja riittävien edellytysten olemassaolon arvioi työnantaja.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Sijaisuutta voi hoitaa mös opiskelija.

Kesäsijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Yksiköiden yhteystiedot:

Kotiranta Kuusamo: Jenny Manner, jenny.manner@pohde.fi, p. 040 860 8916
Villa Haapa, Kuusamo: Merja Pätsi, merja.patsi@pohde.fi, p. 040 860 8707
Pihlaja, Taivalkoski: Marjaana Wikstedt, marjaana.wikstedt@pohde.fi ,p. 0400 675 256
Kurenkartano, Pudasjärvi: Sirkku Fali, sirkku.fali@pohde.fi p. 040 590 6370
Hirsikartano, Pudasjärvi: Niina Parviainen, niina.parviainen@pohde.fi, p. 040 826 6607
Emmintupa ja Kuivaniemen palveluasunnot, Ii: Pauliina Kantola, pauliina.kantola@pohde.fi, p.040 683 5066
Takatien palveluasunnot, Vaala: Anne Seppänen, anne.m.seppanen@pohde.fi, p. 050 443 6102
Matin ja Laurinkoti/Neuvontatie, Muhos ja Kotola, Tyrnävä: Eija Jokikokko, eija.jokikokko@pohde.fi, p .050 3260 296
Joutsenkoti,Liminka ja Lumilyhty, Lumijoki: Tuija Mustonen, tuija.mustonen@pohde.fi, p. 044 497 3617
Saarenkartano, Hailuoto ja Salonkartano, Oulunsalo: Maria-Theresa Vähäkangas, maria-theresa.vahakangas@pohde.fi, p. 044 497 3553
Katrinkoti, Kuusamo: Jenni Karjalainen, jenni.m.karjalainen@pohde.fi, p. 040 860 8768

Lisätietojen antajat löytyvät työpaikkailmoituksesta.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan