test

Ikäihmisten palvelut(50), kesätyö,Oulun eteläinen

Hakuaika päättyy  31.5.2023 14:30

Tervetuloa meille kesätöihin! Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Oulun eteläisen alueelle Ikäihmisten palveluihin lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia tai hoitotyön opiskelijoita arviointi- ja kuntoutusyksiköihin ja kotikuntoutukseen erimittaisiin kesäsijaisuuksiin (vähintään 50 sijaisuutta) välille toukokuu-syyskuu 2023.

Tehtäviisi kuuluu arviointi- ja kuntoutusyksiköissä ja kotikuntoutuksessa kokonaisvaltainen hoitotyö. Hoitotyön lisäksi pääset osallistumaan asiakkaiden kokonaisvaltaiseen kuntoutumista edistävään toimintaan. Työ on vuorotyötä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja reippautta työntekemiseen. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön ja sen tuen. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen työhön.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija tai sairaanhoitajaopiskelija.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Sijaisuutta voi hoitaa myös hoiva-avustajaopiskelija.

Kesäsijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antavat: Arviointiyksikkö (Haapavesi), Pääskynen (Haapajärvi), Arviida (Reisjärvi), kotikuntoutus OE itä Teuvo Liimatainen, p. 040 1529287 ja Kotikartano 4 ja Pajula (Ylivieska), Lepola (Oulainen), kotikuntoutus OE länsi, Niina Simonen p. 044 4195253
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan