Ikäihmisten perhehoitaja - Kaarinan kaupunki

Kiinnostaako Sinua ikäihmisten perhehoitajan itsenäinen ja inhimillinen tehtävä?

Mitä ikäihmisten perhehoito on?
Perhehoito on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat tukea kotona asumiseensa tai eivät enää pärjää omassa kodissaan, ja hyötyisivät perheessä elämisestä. Perhehoito tapahtuu aina jonkun kotona –ikäihmisen omassa kodissa tai perhehoitajan kotona, jonne vanhukset tulevat osaksi päivää, viikoksi tai pariksi kerrallaan tai muuttavat sinne asumaan. Nyt haemme erityisesti uusia perhekoteja.

Mitä perhehoitaja tekee ja mitä saa?
Perhehoitaja pitää huolta ikäihmisten hyvinvoinnista ihan omannäköisessä arjessa, auttaa ja tukee niissä kohdin, kun apua tarvitaan. Perhehoitaja saa tukea tehtävässään, eikä yksin tarvitse pärjätä. Tehtävästä maksetaan palkkiota ja kulukorvausta. Parhaan palkkion saanee silti, kun ikäihminen sanoo, että olet enemmän kuin lottovoitto!

Mikä ennakkovalmennus?
Perhehoitajaksi ryhtyminen on iso päätös. Ennakkovalmennus tarjoaa tietoa ja mahdollisuuden perehtyä ikäihmisten perhehoitajan tehtävään. Se on myös lain vaatima edellytys ennen perhehoitajaksi ryhtymistä. Valmennus alkaa 28.8.2019 ja sisältää seitsemän tapaamista arki-iltaisin Kaarinassa.

Kiinnostuitko?
Tutustu ikäihmisten perhehoitoon sivulla www.perhehoitoa.fi sekä Facebook-sivullamme Varsinais-Suomen Perhehoitoyksikkö.
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää! Hakuaika päättyy 16.8.2019.

Varsinais-Suomen perhehoitoyksikkö:
koordinaattori Maarit Haverinen,
maarit.haverinen@kaarina.fi
p. 050 408 3825

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Varsinais-Suomen ikäihmisten ja kehitysvammaisten perhehoitoyksikkö
Osoite: Kyynäräkatu 2, 20780 Kaarina

Varsinais-Suomen Perhehoitoyksikön Isäntäkuntana toimii Kaarina ja mukana on 24 kuntaa. Yksikön tehtävinä on perhehoitajien monipuolinen tuki sekä työn laadunhallinta, kehittäminen, raportointi ja valtakunnallinen yhteistyö.

Tutustu työnantajaan