Ilmastokoordinaattori - Mikkelin kaupunki

Ilmastokoordinaattori - Mikkelin kaupunki

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut hakee ilmastokoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 saakka.

Ilmastokoordinaattori ohjaa ja koordinoi Mikkelin seudun kuntien ilmastotyötä vuorovaikutuksessa kuntien viranhaltijoiden, päättäjien ja muiden kunnan toimijoiden ja yhteistyötahojen kanssa. Ilmastokoordinaattorin tehtävänä on edistää ilmastotyötä ja vähähiilisten ratkaisujen käyttöönottoa Mikkelin seutukunnissa. Hankkeen aikana kunnille laaditaan ilmastokoordinaattorin ohjauksessa energia- ja ilmasto-ohjelmat. Ilmastokoordinaattorin toimipiste sijaitsee Mikkelissä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää motivoitunutta otetta ja perehtyneisyyttä ilmastotyöhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja aiempi kokemus työskentelystä ilmastoasioiden parissa.

Eduksi katsotaan myös kokemus projektinhallinnasta ja kuntasektorilla työskentelystä.

Työaika on 36,75 tuntia viikossa.

Tehtävään otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävään valitulla on 6 kk:n koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Ympäristöpäällikkö Hanna Pasonen sp. hanna.pasonen@mikkeli.fi, puh. 044-7944715
Ympäristötarkastaja Marita Savo sp. marita.savo@mikkeli.fi, puh. 044-7944702

Mikkelin kaupunki, Ympäristöpalvelut
Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut on Mikkelin kaupungin alaisuudessa toimiva organisaatio, joka vastaa kunnalle kuuluvista ympäristönsuojelun- ja ympäristöterveydenhuollon tehtävistä Mikkelin, Hirvensalmen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Kangasniemen kunnissa.
Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Tutustu työnantajaan