Skip to main content
test

Haluatko osallistua kestävän Pietarsaaren seudun parissa tehtävään työhön, jossa ilmasto- ja kestävyysasiat ovat luonnollinen osa kunnan toimintaa? Työ on Pietarsaaren, Uudenkaarlepyyn, Pedersören, Kruunupyyn ja Luodon kuntien yhteinen, ja se toteutetaan yhteistyössä Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordian kanssa. Työn lähtökohtana on seudun ilmastostrategia, joka toteutetaan yhteisymmärryksessä elinkeinoelämän ja kuntalaisten kanssa. Työnantajana toimii Pietarsaaren kaupunki ja pääasiallinen työpiste on Pietarsaaressa.

Jos olet kiinnostunut seudun ilmastostrategian toteuttamisesta, olet hakemamme henkilö. Sinulla on soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto. Olet tavoitteellinen ja tuloshakuinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet hyvä solmimaan uusia kontakteja ja tekemään yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Työkokemus ilmasto- ja kestävyysasioista sekä kunnan hallinnosta luetaan eduksi. Työtehtävään vaaditaan suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Työssä edellytetään ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämätön, koska työssä voi käyttää kaupungin sähköautoja.

Lisätietoja

https://www.jakobstadsregionen.fi/fi/pietarsaaren-seudun-ilmastostrategia-2021-2030/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Mika Hakosalo, Pietarsaaren kaupunkikehitysjohtaja, puh. 044 7851 463 tai etunimi.sukunimi@pietarsaari.fi.

Lisätietoja

Pietarsaaren kaupunki, Tekniset palvelut

Pietarsaari on hyvinvoivan kaksikielisen seudun elinvoimainen keskuspaikka meren rannalla. Se tarjoaa asukkaille osallisuutta ja elämän laatua sekä luo taloudelliset edellytykset hyvälle palvelulle ja viihtyisälle asumiselle virkistävässä ympäristössä.


Osoite: Strengberginkatu 1, 68600 Pietarsaari

Sinulle suositellut työpaikat