Ilmastokoordinaattori - Vihdin kunta

Ilmastokoordinaattori - Vihdin kunta

Kirkkonummen ja Vihdin kunnat hakevat yhteistä ilmastokoordinaattoria.

Ilmastokoordinaattorina pääset käynnistämään ohjelmallista ilmastotyötä molemmissa kunnissa. Tehtäviisi kuuluu ilmastonmuutoksen kuntatasoiset asiantuntijatehtävät, kuten hillintä- ja sopeutumistoimien käynnistäminen ja koordinointi, ohjelmien ja toimintasuunnitelmien valmistelu, viestintä, erilaisten yhteistyöverkostojen luominen sekä seuranta ja raportointi.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta ilmastotyötä. Luemme eduksi kuntakokemuksen ja kokemuksen hanketyöstä.

Arvostamme aktiivista otetta ja yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää innovatiivisuutta, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Sari Soini, ympäristöpäällikkö, Kirkkonummen kunta, p. 040 1269 678, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi, paikalla 12.7.2019 saakka ja 12.8.2019 lähtien
Sari Janhunen, ympäristöpäällikkö, Vihdin kunta, p. 050 5114 202, etunimi.sukunimi@vihti.fi, paikalla 29.7.2019 lähtien

Vihdin kunta/Elinvoimapalvelut
Osoite: Kirkkonummen kunta, Ervastintie 2 Vihdin kunta, A, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.
Vihti on noin 29 000 asukkaan kivan kokoinen kunta lähellä pääkaupunkiseutua. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Tervetuloa joukkoomme!
Sekä Kirkkonummi että Vihti ovat työpaikkoina savuttomia.

Tutustu työnantajaan