Skip to main content
test
Iltapäivätoiminnan ohjaaja - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin koululaisten iltapäivätoiminnan yksikkö hakee iltapäivätoiminnan ohjaajia määräaikaisiin sijaisuuksiin.
Sijaisuudet ovat pääasiassa satunnaisia, mutta myös pidemmät sijaisuudet mahdollisia. Työaika arkisin noin klo 11-17 välillä.

Työtehtäviin kuuluu iltapäivätoiminnan ohjaus. Odotamme hakijoilta oma- aloitteisuutta, reippautta, yhteistyökykyä tiimissä sekä ammatillista otetta ja vastuullisuutta haastavissa tilanteissa. Etsimme lasten kanssa työskentelystä pitäviä ohjaajia.

Soveltuva koulutus tehtävään voi olla mm. liikunnanohjaajan, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan, lähihoitajan, koulunkäynninohjaajan, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Myös työllä hankittu kokemus kelpaa määräaikaisiin työsuhteisiin.

Iltapäivätoimintaa järjestetään Ylöjärven kaupungin perusopetuksessa oleville 1. ja 2. luokan oppilaille ja erityisen tuen päätöksen saaneille oppilaille.

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/koulut-ja-opiskelu/koululaisten-iltapaivatoiminta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Birgitta Korkala, iltapäivätoiminnan palvelupäällikkö, birgitta.korkala@ylojarvi.fi, 050 3582735

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.


Osoite: Kuruntie 14, 33471 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat