Iltapäivätoiminnan ohjaaja - Vihdin kunta

Iltapäivätoiminnan ohjaaja - Vihdin kunta

Vihdin kunnan sivistyspalvelut hakee iltapäivätoiminnan ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Huhmarnummen kouluun ajalle 7.8.19-30.5.20. Työaika 20 h 16 min viikossa.

Hakijalta toivotaan koulunkäyntiavustajan tutkintoa, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme alan työkokemusta, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Mikäli koulutuksen omaavaa henkilöä ei ole saatavissa, voidaan tehtävään ottaa myös muu tehtävään sopiva henkilö.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa 504/2002 tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Lisätietoja antaa rehtori Jarno Huuhtanen, jarno.huuhtanen@vihti.fi, puh. 044 467 5589

Vihdin kunta, Sivistyskeskus, Huhmarnummen koulu
Osoite: Vihti

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan