Iltapäivätoiminnanohjaaja - Muuramen kunta

Haemme Muuramen kuntaan kahta reipasta, vastuuntuntoista, toimeen tarttuvaa ja tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnan ohjaajaa määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 5.8.2020-6.6.2021. Sijoituspaikat elokuussa 2020 Mäkelänmäen koulun ja Isolahden koulun toimipisteisiin. Viikkotyöaika tehtävässä on 32h 56min (n. klo 10.30 - 17.00 välisenä aikana). Sinulla tulee olla jokin alan koulutus (esim. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, yhteisöpedagogi, sosionomi) ja kokemusta lasten ja lapsiryhmän kanssa työskentelystä.

Työtehtäviisi kuuluu toiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä työtiimisi kanssa. Ohjaajien päivittäisiin työtehtäviin kuuluu mm. ohjatun toiminnan ohjaaminen, lasten vapaa-ajan valvominen sekä yhteistyö koulun ja vanhempien kanssa. Työssä pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön ja kehittämiseen sekä hyödyntämään omia ammatillisia vahvuuksiasi.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaita iltapäiviä lapsiryhmän kanssa sekä moniosaavan ja huumorintajuisen työtiimin.

Odotamme sinulta innokasta otetta lapsiryhmän kanssa, tiimityöskentelytaitoja, kykyä joustavaan työskentelyyn ja itsenäiseen vastuunottoon sekä aiempaa kokemusta lasten parissa työskentelystä. Aiempi kokemus iltapäivätoiminnasta katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun henkilön tulee tuoda nähtäväksi lain nro 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemus tulee tehdä 5.6.2020 klo 14.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 294477) tai osoitteella Muuramen kunta/ Opetuspalvelut / Iltapäivätoiminnanohjaajan työsuhde, PL 1, 40951 Muurame.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Suunnittelija Sanna Rauhala
p. 014-659 740, sanna.rauhala@muurame.fi

Opetuspalvelut
Osoite: Virastotie 8, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.