Skip to main content
test
Individuell handledare - Kristiinankaupunki

Nu har du möjlighet att komma och jobba i en liten trevlig gemenskap på ungdomsverkstaden JobCenter i Kristinestad. Vi söker en individuell handledare i arbetsavtalsförhållande på heltid. Avtalet gäller tills vidare. Arbetet börjar 01.11.2022 eller enligt överenskommelse.

JobCenter hör till ungdomsarbetet och serviceområdet för välfärd i Kristinestad. Vi söker dig som är van att jobba självständigt, har god samarbetsförmåga och ett genuint intresse av att jobba med ungdomar.

Till arbetsuppgifterna hör att genom individuell handledning förbättra ungas färdigheter för att kunna komma in på en utbildning, slutföra en utbildning och komma in på den öppna arbetsmarknaden eller få tillgång till någon annan service som den unga behöver. Stärka den unges livskompetens och främja hens utveckling, självständighetsprocess och delaktighet i samhället.

Behörighetskrav är en för uppgiften lämplig yrkes- eller högskoleexamen eller arbetserfarenhet. Tillgång till egen bil ett måste.

Språkkrav är god förmåga att i tal och skrift använda båda inhemska språken. Kunskaper i engelska räknas som merit.

För anställningen tillämpas en prövotid om 6 månader. Den som tillträder anställningen skall uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd samt ett utdrag ur brottsregistret (L504/2002). Ansökningar via Kuntarekry. Lön enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA) 2 501,30 euro. Sista ansökningsdag 26.09.2022 före klockan 16.00.

Läs mer

http://www.kristinestad.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

För mer information kontakta verksamhetsledare för JobCenter, Päivi Isuls, tel. 040 538 1700 / paivi.isuls@krs.fi eller verksamhetsledare för ungdomsarbete, Jessica Bårdsnes tel. 040 508 5240, jessica.bardsnes@krs.fi

Lär dig mer om oss

Serviceområdet för välfärd

Kristinestads stad har anställda inom utbildningen, välfärden, tekniska sektorn och den allmänna förvaltningen som kontinuerligt vill utveckla stadens service och verksamhetssätt.

Som arbetsgivare vill staden bland annat satsa på att utveckla personalens kompetens och personalens välbefinnande genom att bland annat erbjuda möjligheter till fortbildning och distansarbete. På kontoret pratar vi både svenska och finska.

Välkommen med i gemenskapen!


Adress: PL 13, 64100 Kristiinankaupunki
Kristinestad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat