Informaatikko - Siuntion kunta

Informaatikko - Siuntion kunta

Haemme energiseen joukkoomme informaatikkoa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Informaatikko työskentelee Siuntion kunnassa sivistysosastolla, päätoimipisteenä Siuntion kunnankirjasto. Kirjastomme kuuluu 12 kunnan Helle-kirjastoihin ja teemme laajaa yhteistyötä. Kirjastomme toimii myös HSL- ja kunnan palvelupisteenä. Olemme kehittäneet kirjaston toiminnallisuutta ja itsepalvelutoimintoja. Tällä hetkellä meillä on meneillään yhdessä kunnan nuorisopalveluiden kanssa Digiavaimet-hanke, jolla pyrimme kehittämään asiakkaiden ja henkilökunnan tietoyhteiskuntataitoja erityisesti digitaalisessa toimintaympäristössä.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat:

- Monilukutaidon kehittäminen ja sen toteuttaminen yhteistyössä opetuksen, varhaiskasvatuksen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.
- Kokoelmien hoito ja kehittäminen kuten aineiston valinta ja kokoelmayhteistyö.
- Asiakaspalvelulusta sinulle kuuluu erityisesti vaativa tiedonhaku ja neuvonta sekä ICT- ja mobiililaitteiden hallinta sekä e-aineistojen käytön opetus.
- Lisäksi osallistut aktiivisesti kirjaston tapahtumatuotantoon ja markkinoit kirjaston palveluita. Olet myös tärkeässä roolissa palveluidemme kehittämisessä ja teet kehittämistä myös verkostoissamme. Lisäksi toimit kirjaston työnjohdollisena esimiehenä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai muu soveltuva koulutus. Tehtävässä tarvitaan myös tietoteknistä, e-aineistojen ja sosiaalisen median osaamista. Eduksi lasketaan työkokemus kirjastoalalta ja/tai pedagogisista tehtävistä.

Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja satunnaista viikonlopputyötä.

Tehtävä täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijan on esitettävä ennen työsuhteen aloittamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tutkinto- ja työtodistukset pyydämme ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Lisätietoja

https://www.siuntio.fi/kirjasto

kirjasto- ja vapaa-aikapalveluiden päällikkö Maarit Tuomisto, puh. 050 386 0825, maarit..tuomisto@siuntio.fi 22.7.2019 -
Siuntion kunnankirjasto (kirjastovirkailijat) puh. 09 2606 1292, kirjasto@siuntio.fi

Siuntion kunta, Sivistysosasto
Osoite: Puistopolku 1, 02580 Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä metropolialueella. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.

Tutustu työnantajaan