Informaatiosuunnittelija (kesätyö) - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Etsimme kesän ajaksi HSL:n viestintä- ja markkinointiryhmään

INFORMAATIOSUUNNITTELIJAA

Kesätyö alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja päättyy elokuun lopussa.
Tehtäviin sisältyy matkustajainformaation tuotannon suunnittelua, liikennemuutoksista tiedottamista sekä muita viestinnän tehtäviä. Tarjoamme sinulle vaihtelevia itsenäisiä tehtäviä, joissa eteenpäin auttaa mukavan tiimin tuki. HSL:n Matkustajainfotiimi vastaa informaatiosta pysäkeillä, asemilla ja joukkoliikennevälineissä sekä sähköissä kanavissa.

Toivomme sinulta:
- hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.
- toimisto-ohjelmistojen käyttökokemusta ja kykyä omaksua uusia tietojärjestelmiä
- innostusta joukkoliikenteestä ja sen kehittämisestä
- kykyä toimia yllättävissä tilanteissa ja loogista ajattelua

Tehtävä soveltuu erinomaisesti harjoittelupaikaksi, jos sinulla on viestinnän, maantieteen, logistiikan tai liikennetekniikan opintoja sekä vankka HSL:n alueen paikallistuntemus. Myös paikkatieto-osaamisesta on hyötyä tehtävässä.

Asiakasviestinnän vuoksi kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin- ja englanninkielen kirjallisesta taidoista on merkittävää hyötyä tehtävässä.
Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviisi, monipuolisen tehtäväkentän Suomen ainoassa kaupunkien joukkoliikenteeseen keskittyvässä matkustajainfotiimissä, hyvät henkilöstöedut ja tiimin tuen.

Ps. Tule tapaamaan meitä Contact Forum -rekrymessuille Messukeskukseen torstaina 23.1.

#contactforum

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.1. klo 8-10 ja 30.1. klo 14-16 tiiminvetäjä Joona Packalén, puh. 040 573 1283 tai joona.packalen@hsl.fi.

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä
Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa. HSL-liikenteessä tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, raitiovaunulla ja kaupunkipyörällä. Kehitämme palveluitamme asiakkaidemme kanssa ja rakennamme yhdessä maailman toimivinta kaupunkiseutua. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on noin 410 ja olemme ylpeitä työstämme. Kestävällä liikkumisella luodaan sujuva arki ja viihtyisä kaupunkiseutu. Tule mukaamme - parhaat matkat tehdään yhdessä!