Infrapalveluiden johtaja - Nokian kaupunki

Haemme Nokian kaupungin infrapalveluiden johtoon aktiivista kehittäjää ja vahvaa osaajaa. Infrapalveluiden johtajana vastaat kaupungin katu- ja viheralueiden sekä ulkoliikuntapaikkojen rakentamisesta ja rakennuttamisesta sekä kunnossa- ja ylläpidosta. Huolehdit tulosalueesi toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta.

Sinulla on merkittävä rooli vahvassa kasvussa olevan kaupungin kehittämisessä. Kuulut kaupunkikehityspalveluiden johtoryhmään ja osallistut työssäsi aktiivisesti myös seudulliseen yhteistyöhön.

Nokian kaupungin infrapalveluissa työskentelee 45 vakituista henkilöä ja vuosittain näiden lisäksi noin 10-15 kausi- ja kesätyöntekijää. Tulosalueen kokonaisbudjetti on noin 14 miljoonaa euroa.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto ja hyvä toimialan tuntemus. Tehtävä edellyttää hyviä esimiestaitoja ja johtamisosaamista sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme valittavalta kehittämislähtöistä ajattelutapaa ja vahvaa asiakaslähtöisyyttä.

Viran alkkaus määräytyy TS:n mukaisesti. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 12.10.2020 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunkikehitysjohtaja Mikko Nieminen, puh. 040 133 4780

Nokian kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Meillä syntyy uutta.