Sibbo är en kommun som växer, förnyas och utvecklas snabbt. Vi satsar på att ge alla våra inhoppare meningsfulla och lämpligt utmanande uppgifter. Vi snålar inte heller på introduceringen i jobbet.

Kommunen söker nu energiska vikarier och extrapersonal till 1-3 månader långa vikariat fr.o.m. 15.2.2020 eller början enligt överenskommelse. Vi söker speciellt närvårdare och även studerande inom social- och hälsovårds branschen.

Vi förutsätter att du har yrkeskunnande och behörighet eller lämpliga studier inom branchen för uppgiften. Vi hoppas också att du är positiv och har initiativförmåga samt kan arbeta flexibelt i ett team. Sökande som studerar social- och hälsovård beaktas (t.ex. sjukskötar- eller hälsovårdarstuderanden ska ha minst 140 sp.).

Vi värdesätter förmåga att kommunicera på bägge inhemska språken samt arbets- eller praktikerfarenhet på branschen.

Vänligen lämna in din ansökan senast 15.2.2021 kl. 16 via nedanstående länk eller på adressen https://www.sipoo.fi/sv/tjanst/lediga-arbetsplatser-och-rekrytering/. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kom vänligen ihåg att ange vilka uppgifter du främst är intresserad av. Du kan också bifoga din CV. Vi kontaktar alla sökanden personligen per e-post.

Mer information:
https://www.facebook.com/suvikujasuvituuli/
https://www.facebook.com/hoivakotisuvirinne/
https://www.facebook.com/HoivayksikkoSateenkaari/

Läs mer

https://www.sipoo.fi/se/social-_och_halsovardstjanster/service_for_aldre_och_handikappservice/boende-_och_vardservice/dygnet_runt_boendevard
https://www.sipoo.fi/se/kommunen_och_beslutsfattande/kommunen_som_arbetsgivare/karriarberattelser

Mer om arbetsgivaren

Mer information om uppgifterna ger:
Regnbågen, för behov av långtidsvård
Avdelningsskötare Mira Pajunen, tfn +358 40 191 4510
Sommarvind, Solgränd, effektiverade serviceboende enheterna
Solliden, vårdenhet till minnessjuka
Avdelningsskötare Tina Lindgren, tfn +358401914515

Social- och hälsovårdstjänster
Adress: Jussasvägen 14, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst.

Kom och jobba med oss!

Sibbo kommun - Savuton työpaikka Sibbo kommun - Vastuullinen kesätyönantaja