Skip to main content
test

Haemme Kajaanin kaupungin perusopetukseen integraatio-ohjaajaa määräaikaiseen tehtävään 6.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan 31.12.2023 saakka.

Integraatio-ohjaaja toimii tärkeänä linkkinä Palokankaan koulun (Kajaanin sairaalaopetus) ja yleisopetuksen välillä Kajaanin kaupungin perusopetuksessa. Integraatio-ohjaajan ensisijaisena työtehtävänä on tukea ja varmistaa sairaalakoulussa opiskelleiden oppilaiden palaaminen takaisin yleisopetuksen kouluun Kajaanin kaupungin alueella.

Integraatio-ohjaaja työskentelee fyysisesti niin sairaalalla Palokankaan koululla kuin ympäri Kajaania eri kouluilla. Hänen työtään ohjaa Palokankaan koulun rehtori yhteistyössä avoluokkien ohjausryhmien kanssa.

Työaika 35 h/vko (täysi työaika 38,25). Palkkaus on KVTES:n mukainen.

ODOTAMME SINULTA

Innostunutta otetta työhön, valmiutta tehdä yhteistyötä eri koulujen kanssa sekä taitoa kohdata perusopetusikäiset oppilaat. Lisäksi arvostamme asiakokonaisuuksien nopeaa omaksumista ja hallitsemista.

Kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto tai muu soveltuva kasvatus- tai sosiaalialan tutkinto. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.


TYÖNANTAJAN TIEDOT

Kajaanissa perusopetus kuuluu sivistystoimialaan, ja sitä johtaa perusopetuksen tulosalueen johtaja. Meillä on yhteensä 14 perusopetuksen koulua, joissa on oma rehtorinsa. Kajaanin kouluja on remontoitu vastaamaan muuttuvia opetusmenetelmiä, ja tieto- ja viestintäteknologiaa hyödynnetään opetuksessa ensimmäisestä luokasta lähtien. Meillä perusopetus on monikulttuurista, ja vuonna 2021 käynnistyi myös laajamittainen kaksikielinen perusopetus, jossa opetusta annetaan englanniksi ja suomeksi. Kajaanissa on myös musiikki-, liikunta- ja matematiikkaluokat.
Olemme jo pitkään panostaneet yhteiseen pedagogiseen kehittämiseen ja oppilashuoltoon.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.
Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

KIINNOSTUITKO?

Hae meille viimeistään 2.2.2022 klo 15.00 mennessä! Hakemuksen voit täyttää sähköisesti Kuntarekryn sivulla tai toimittamalla postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.
Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumaisainetestauksesta. Koeaika on 5 kuukautta.

Tule osaksi osaavaa joukkoamme!

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palokankaan koulun vs. rehtori Toni Sutinen, p. 044 7100 515, toni.sutinen@edukajaani.fi
Kasvun ja oppimisen tuen asiantuntija Nina Lanko, p. 044 7100 193, nina.lanko@kajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat