Salon taidemuseo Veturitalli on laadukkaita kuvataidesisältöjä tarjoava ammatillisesti hoidettu taidemuseo, jonka päälinjana on toimia paitsi paikallisen kuvataiteen näyteikkunana myös tuottaa valtakunnallisesti merkittäviä näyttelykokonaisuuksia sekä esittää kotimaista ja kansainvälistä kiinnostavaa valokuvataidetta.

Haemme joukkoomme nyt INTENDENTTIÄ vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään vakituisesti 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Intendentti vastaa Salon kaupungin taidekokoelmasta ja museon näyttelytoiminnan organisoinnista, toteuttamisesta ja kehittämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy arvosana taidehistoriasta.

Meillä pääset käyttämään kykyjäsi monipuolisesti! Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vankkaa kokemusta kokoelmatyöstä, näyttelyprosesseista ja niiden kehittämisestä. Lisäksi edellytämme vahvaa projektinhallintataitoa ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa. Museo- ja taidemaailmassa luodut verkostot, kielitaidon (ruotsi ja englanti) ja kokemuksen hallinnollisista tehtävistä luemme eduksi. Arvostamme organisointi- ja ideointikykyäsi, oma-aloitteisuuttasi sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Palkkaus on 3090,36 e/kk. Palkka maksetaan kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaan ja työaika on 36,15 h/viikko. Salon kaupungissa maksetaan myös henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa lisää.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.
Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.


Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Intendentti. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Pieni mutta pippurinen työyhteisömme on osaava ja innostunut, tule mukaan!

Hakuaika päättyy 24.6.2021 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Susanna Luojus, 044 778 4900, susanna.luojus@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Kulttuuripalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Mariankatu 14, 24240 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat