Skip to main content
test
Intendentti, KAMU Espoon kaupunginmuseo, anonyymi rekrytointi - Espoon kaupunki

Etsimme KAMU Espoon kaupunginmuseoon innovatiivista ja monipuolista intendenttiä kehittämään espoolaista kuvakokoelmatyötä ja erityisesti kuvallisen kulttuuriperinnön saavutettavuutta määrätietoisesti eteenpäin. Kuvakokoelman intendenttinä pääset työskentelemään osana KAMUn aktiivista moniammatillista työtiimiä.

Kuvakokoelman intendentti työskentelee valokuvakokoelmien ja valokuvista kiinnostuneiden asiakkaiden kanssa. Intendentin ensisijaiset työtehtävät ovat kuvakokoelmiin liittyvä asiakaspalvelu, digitaalinen kokoelmanhallinta ja tiedon avaaminen sekä valokuviin liittyvä asiantuntijatyö. Intendentti osallistuu myös kokoelmahallintajärjestelmien ylläpitoon, Finna-julkaisuun sekä museon sisältötuotantoon esim. näyttelyihin ja muihin hankkeisiin. Keskeinen työtehtävä on myös museon vapaaehtoisten valokuvaajien kanssa tehtävä osallisuustyö ja muu museon kokoelmiin liittyvän osallisuustyön kehittäminen yhteistyössä espoolaisten toimijoiden kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: KAMU Espoon kaupunginmuseo, Ahertajantie 5, Espoo
Työaika: Toimistotyöaika 36 h 15 min / viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään kuvalliseen kulttuuriperintöön liittyvää koulutusta tai työkokemusta, digitoinnin ja valokuvauksen osaamista, monipuolista yleisöpalvelukokemusta ja osaamista kehittää uudenlaisia osallisuustyön muotoja yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta sekä erinomaisia ICT-taitoja. Lisäksi edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Arvostamme näyttöjä vapaaehtoistyön kehittämisestä museoympäristöissä sekä kokemusta projektimuotoisesta työskentelystä muistiorganisaatiossa esimerkiksi erilaisissa näyttelyprojekteissa.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Tavoitteena on kohdentaa huomio ammatilliseen osaamiseesi sekä työkokemukseesi.

Rekrytoiva esimies arvioi hakemustasi ilman henkilötietojasi (nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- yms. tunnistetiedot). Huomioithan siis vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita eikä sisällä näitä tunnistetietoja. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijoiden henkilötietoja.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyvät tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kamu-espoon-kaupunginmuseo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa
Sarianna Visuri
markkinointi ja viestintä
040 573 9429, etunimi.sukunimi@espoo .fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Elinvoiman tulosalue, Kulttuurin tulosyksikkö, Kaupunginmuseo

KAMU Espoon kaupunginmuseossa näet ja koet Espoon historiaa ja espoolaisuutta. Espoon kaupunginmuseo on maamme toiseksi suurimman kaupungin kulttuurihistoriallinen museo, jonka visiona on tarjota merkityksellisiä kohtaamisia historiasta ammentaen, nykyhetkeen peilaten ja tulevaisuuteen tähyten. Museokohteissamme historia on käsin kosketeltavaa näyttelyissä, opastuksissa ja lukuisissa tapahtumissa. Kulttuuriperinnön vaaliminen ja avaaminen yleisölle on kaupunginmuseon tärkeä tehtävä, huolehdimme myös kulttuuriympäristön viranomaistehtävistä Espoossa. Museo on espoolaisten kanssakulkija, yhdessä opimme ja oivallamme. Kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd, Koulumuseo Lagstad ja Saaristomuseo Pentala.


Osoite: Ahertajantie 5, 02100 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat