Intendentti, Oulu Sinfonia - Oulun kaupunki

Intendentti, Oulu Sinfonia - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin kulttuuripalveluissa, Oulu Sinfoniassa on haettavana INTENDENTIN vakinainen virka.

Intendentti johtaa Oulu Sinfonian toimintaa. Hän vastaa erityisesti talous- ja henkilöstöjohtamisesta sekä konserttituotantojen suunnitteluprosessista yhdessä taiteellisten vastuuhenkilöiden kanssa. Intendentti vastaa keskeisistä orkesterin sidosryhmäsuhteista ja yleisötyön suunnittelusta yhdessä tiiminsä kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävään valittavalta edellytetään kansallisen ja kansainvälisen musiikkielämän tuntemusta ja johtamiskokemusta. Eduksi luetaan osaaminen kulttuurituotantojen suunnittelusta. Lisäksi arvostamme hyvää suomen ja käytännön englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä taideorganisaatiossa. Pääset osallistumaan Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodelle 2026 hakeutuvan kaupungin kulttuuritoiminnan kehittämiseen.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/820/2019. Hakemukset on toimitettava 21.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.oulusinfonia.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa kulttuurijohtaja Samu Forsblom, p. 044 703 7558 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuripalvelut, Oulu Sinfonia
Osoite: Leevi Madetojan katu, Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan