Intervalliyksikön sairaanhoitaja - Janakkalan kunta

Intervalliyksikön sairaanhoitaja - Janakkalan kunta

Tervetuloa INTERVALLIYKSIKÖN SAIRAANHOITAJAKSI Janakkalaan

Sinä sairaanhoidon osaaja, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin! Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit vanhustyössä.

Tapailakodissa on yhteensä 44 asukaspaikkaa. Paikoista yhdeksän on tarkoitettu lyhytaikaiseen aktivoivaan intervallihoitoon. Toteutamme intervalliyksikössä toimintakykyä ylläpitävää työotetta ja teemme yhteistyötä päiväkuntoutuksen kanssa. Asiakkaillemme on laadittu yksilölliset liikkumissuunnitelmat.

Sairaanhoitajana sinä toimit tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana yhteistyössä kotialueen toisen sairaanhoitajan kanssa. Osallistut aktiivisesti myös asiakkaiden hoitoon. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa toimintakykyä ylläpitävien toimintatuokioiden suunnitteleminen ja vetäminen intervalliyksikön arjessa. Työ on monipuolista ja pääset tekemään tiivistä yhteistyötä omaishoitajien sekä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja. Lisäksi edellytämme päivitettyä lääkehoidonosaamista LOVe-tentin tai muun vastaavan avulla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä. Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan 2365,85€. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Laita sähköinen hakemus kuntarekry.fi - palvelun kautta. Haku päättyy 31.1.2019 klo 12.00 mennessä.
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi. Lisätietoa antaa laitoshoidon palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi

Janakkalan kunta

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Tutustu työnantajaan