Investointihankkeiden Projektipäällikkö - Raaseporin kaupunki

Investointihankkeiden Projektipäällikkö - Raaseporin kaupunki

Hakuaikaa on pidennetty.

Projektipäällikkö toimii kaupungin investointihankkeiden ja pienempien rakennushankkeiden vetäjänä. Riippuen valitun henkilön koulutuksesta ja ammattitaidosta hän työskentelee pääasiassa kaupungin infrastruktuurin, kunnallistekniikan, katujen, puistojen ja liikunta-alueiden tai rakennusten ja talotekniikan parissa. Teknisellä sektorilla työskentelemme joustavasti yli ammattiryhmärajojen, mikä tarkoittaa, että valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät edellytykset ja motivaatiota oppia uutta tekniikan eri aloilta.

Projektipäällikkö työskentelee kaupungin investointiryhmän keskeisenä ja aktiivisena jäsenenä ja osallistuu investointien pitkän tähtäimen suunnitteluun sekä kantaa kokonaisvastuun omien hankkeiden läpiviennistä, sekä taloudellisessa että teknisessä mielessä.

Projektinjohtotaidot ja sosiaaliset kyvyt ovat keskeisiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Rakennustyömaalla valvot rakennustyön suunnitelmanmukaista toteutusta, sekä vastaat tarpeellisten lupien hankkimisesta työlle, valitset työhön sopivat koneet ja materiaalit, teet tarvittavat hankinnat ja johdat työnjohtajan roolissa urakoitsijoiden sekä oman henkilöstön työpanosta hankkeessa.

Valvot myös projektin taloutta, tarkistat saapuvien laskujen oikeellisuuden ja osallistut aktiivisesti hankintojen valmisteluun ja sopimusten valvontaan.
Pätevyysvaatimukset
- Sopiva rakennusalan koulutus (rakennusalan ammattikorkeakoulututkinto, insinööri, rakennusmestari tai muu työn kannalta relevantti koulutus) infra- tai talonrakennustekniikassa on välttämätön ja
- monipuolinen työkokemus rakennusalalta sekä
- eduksesi on muutaman vuoden kokemus työn/projektijohtajan roolista.

Tiimimme on kaksikielinen, joten vaatimuksena on hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja tyydyttävät taidot toisessa. B-ajokortti on välttämätön.
Kaikki työtehtävät vaativat kykyä ja halua työskennellä ulkona ja tiimissä, myös tavanomaisen työajan ulkopuolella sekä osallistumista valmiustoimintaan.

Oletko omatoiminen, aloitekykyinen rakennusalan ammattilainen ja omaat positiivisen työasenteen? Ehkä juuri Sinä olet henkilö, jota etsimme tiimimme jäseneksi!

Aikaisemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Tekninen johtaja Jan Gröndahl, puh. 019 289 2550
vt. hallintopalvelupäällikkö Jens Rosendal, puh. 019 289 2522

Raaseporin kaupunki, Tekninen toimiala, Hallinto
Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari

1.1.2009 luotiin uusi Raaseporin kaupunki, kun Tammisaari, Karjaa ja Pohja yhdistivät voimavaransa. Kaupunki on saanut nimensä keskiaikaisen Raasepori-linnan mukaan, joka mainitaan ensimmäisen kerran historiallisissa asiakirjoissa vuonna 1378.
Raaseporin kaupunki sijaitsee noin 76 kilometriä länteen Helsingistä (Karjaalle) ja noin 111 km kaakkoon Turusta (Tammisaareen). Raaseporiin pääset autolla, junalla, linja-autolla ja veneellä.
Raasepori on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan