ISÄNNÖITSIJÄ - Someron kaupunki

Olemme jatkaneet hakuaikaa ma 25.1.2021 klo 15:00 saakka.

Isännöitsijä huolehtii mm. vuokra-asuntojemme asukasvalinnoista, vuokrasopimuksista, vuokrien ja vastikkeiden laskuttamisesta, laskujen tarkistamisesta ja maksamisesta, kiinteistöjen hoitotehtävien järjestelyistä sekä näihin tehtäviin liittyvästä asiakaspalvelutyöstä. Lisäksi isännöitsijä vastaa kaupungin omistamien kiinteistöjen korjaus- ja kunnossapitotöiden valmistelusta, toimeenpanosta, ohjauksesta, raportoinnista sekä työkohteiden valvonnasta ja työturvallisuusvelvoitteiden varmistamisesta yhdessä tilahallinnon muun teknisen organisaation kanssa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä oman organisaation, yhteistyökumppaneiden, kaupungin muiden toimialojen sekä kaupunkilaisten kanssa, joten sosiaalisten taitojen osaaminen on edellytys tehtävässä.

Edellytämme oma-aloitteista, reipasta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä tietotekniset että suulliset ja kirjalliset taidot ja kehittämismyönteistä toimintatapaa.

Tehtävään vaadittavalta edellytetään isännöinnin- tai teknisen alan koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä riittävää kokemusta hallinnollisista ja/tai teknisistä isännöintitehtävistä sekä asiakaspalvelutyöstä.

Eduksi katsotaan kokemus talonrakennus-/kiinteistötekniikan alalta sekä kunnallisen toimintaympäristön tuntemus.

Hyväksymme myös tarvittavan osaamisen täydentämisen sovituin järjestelyin, mutta tämä tulee tuoda esiin jo mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtaisen palkan (2656,07 €/kk) lisäksi tulee ammattialalisä (3% / 5v tai 8% / 10v) riippuen työkokemuksesta.

Lisätietoja

https://www.somero.fi/

Tutustu työnantajaan

Tilakeskuksen päällikkö Jari Kauppi puh. 044 7791 249
Tekninen johtaja Marko Mäkinen puh. 044 7791 240

Someron kaupunki, Tekninen, Tilahallinto
Osoite: Joensuuntie 20, Somero, 31401 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Asuntokantamme muodostuu Ktö Oy Somerasunnot vuokra-asunnoista (~220 kpl) sekä Someron kaupungin vuokrattavista osakehuoneistoista (~50 kpl).

Someron kaupunki - Savuton työpaikka