IT-arkkitehti - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupunki hakee IT-arkkitehtia vakinaiseen työsuhteiseen tehtävään 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu Tietohallinnon tiimiin ja vastuuna on toimia Konserni- ja elinvoimapalveluiden palvelualueella. Tehtävään kuuluvat lisäksi erilaiset digitalisaation liittyvät projektit ja hankkeet koko kaupungin tasolla.

IT-arkkitehtina toimit yhteistyössä eri palvelualueiden yhteistyöryhmien ja henkilöstön kanssa tunnistaen ja priorisoiden kaupungin toimintaan liittyviä kehittämistarpeita, sekä -kohteita, tehden etenemisehdotuksia ja koordinoiden järjestelmäkokonaisuuden kehittämistä. Työtehtävät ovat itsenäisiä asiantuntijatehtäviä ja pitävät sisällään sekä toimintatapoihin, prosesseihin että tietojärjestelmiin liittyviä kuvaus- ja kehittämistehtäviä.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva, vähintään opistoasteinen tutkinto. Tehtävä edellyttää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme kokemusta ICT-palveluiden tuottamisesta sekä tuntemusta digitaalisten ratkaisujen soveltamisesta sekä kehittämisestä.

Kokemus projektien johtamisesta, koordinoinnista ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat eduksi tehtävässä. Perehtyneisyys tietohallintoon ja kokonaisarkkitehtuurityöhön sekä kunnallishallintoon ovat sinulle tuttuja asioita ja osaat toimia osana organisaatiota saumattomasti. Autat omalla toiminnalla kehittämään avointa työilmapiiriä ja positiivista yhteistyötä.

Työaika on 36h 15min viikossa. Tehtävässä noudatetaan Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES). Palvelussuhde on vakinainen ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä liitä mukaan kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Kimmo Kokko, Tietohallintopäällikkö, 0401294920, kimmo.kokko@mikkeli.fi

Tietohallinto
Osoite: Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi