Skip to main content
test
IT-arkkitehti - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupunki hakee IT-arkkitehtia toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteiseen tehtävään 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu konserni- ja elinvoimapalveluiden palvelualueelle tietohallintotiimiin. Tehtävään kuuluvat erilaiset kaupunkikonsernin palvelualueita läpileikkaavat digitalisaation kehitysprojektit, tietojärjestelmähankkeet, tietoliikenneyhteydet ja yhteiset ICT-hankkeet koko kaupungin tasolla.

IT-arkkitehti toimii yhteistyössä eri palvelualueen edustajien ja sidosryhmien kanssa tunnistaen ja priorisoiden vastuualueen toimintaan liittyviä kehittämistarpeita ja -kohteita. IT-arkkitehti koordinoi konserni- ja elinvoimapalveluiden palvelualueen järjestelmäkokonaisuuden kehittämistä. Työtehtävät ovat itsenäisiä asiantuntijatehtäviä ja pitävät sisällään toimintatapoihin, prosesseihin ja tietojärjestelmiin liittyviä kuvaus- ja kehittämistehtäviä. IT-arkkitehti osallistuu asiantuntijatahona vastuulleen kuuluvan palvelualueen IT-hankintojen suunnitteluun, valmisteluun ja toteutukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva, vähintään opistoasteinen tutkinto ja riittävä perehtyneisyys tietohallintoon. Hakijoilta toivotaan kokemusta ICT-kehittämisprojektien toteuttamisesta. Katsomme eduksi perehtyneisyyden kokonaisarkkitehtuurityöhön, kunnallishallinnon tuntemuksen ja hyvät sosiaaliset taidot. Arvostamme myös kokemusta elinkaarihallinnasta sekä julkisista hankinnoista ja kilpailutuksista. Tehtävässä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa.

Työaika on 36 tuntia 15 minuuttia viikossa. Työtä on mahdollisuus sopimuksen mukaan tehdä osittain etänä. Tehtävässä noudatetaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES).

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan 7.12.2022 klo 15.00 mennessä. Pyydämme liittämään työhakemuksen mukaan kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietohallintopäällikkö
Jussi Linnala
p. 040 129 5182
jussi.linnala(at)mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, tietohallinto

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raatihuoneenkatu 8, 50100 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat