Skip to main content
test
IT-arkkitehti, tieto- ja viestintäteknologia - Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays

IT-arkkitehdin vakituinen toimi tietohallinto ja teknologia vastuualueella

Tietohallinto ja teknologia vastuualue järjestää Pirkanmaan sairaanhoitopiirille ja jatkossa Pirkanmaan hyvinvointialueelle tietojärjestelmien sekä tieto- ja viestintäteknologian palvelut, kuten puhelin-, työasema- ja tietoliikennepalvelut. Vastuualue järjestää lisäksi lääkintätekniikan palvelut, tietopalvelut, potilasasiakirjapalvelut, asiakirja- ja arkistohallintopalvelut sekä kaikkien edellä mainittujen kehittämiseen liittyvät PMO-palvelut (Project Management Office). Tätä palvelukokonaisuutta kutsumme lyhenteellä ICMT-palvelut. ICMT-palveluiden tuotannosta vastaa pääsääntöisesti in-house-yhtiö Istekki Oy. Sairaala toimii opetussairaalana.

IT-arkkitehtinä ohjaat ICT-infraan liittyvän teknisen arkkitehtuurin suunnittelua ja kehittämistä kattaen niin päätelaitteet kuin tarvittava taustainfra. Huolehdit ICT-infran arkkitehtuurin ja sen tiekartan dokumentoinnista huomioiden nykyiset ja tulevaisuuden mahdollisuudet muun muassa pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Osallistut myös tietohallinnon loppukäyttäjäpalveluiden ja -prosessien kehittämiseen. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä muiden tietohallinnon asiantuntijoiden sekä ICT-kumppaneiden kanssa. Tehtäviisi sisältyy myös alueellinen ja kansallinen yhteistyö.

Tarjoamme näköalapaikan merkityksellisessä SOTE-toimintaympäristössä Suomen suurimmalla hyvinvointialueella. Tietohallinnon tiivis työyhteisö on asiantunteva, työhönsä sitoutunut ja innostava. Tehtävässä on mahdollisuus oppia uutta ja kouluttautua, myös etätyön tekeminen on mahdollista.

Edellytämme aiempaa kokemusta perinteisestä konesali-infrasta ja IT-palvelunhallinnan prosesseista. Lisäksi edellytämme kokemusta pilviteknologioiden hyödyntämisestä ja vahvaa arkkitehtuurillista ymmärrystä pilvi- ja hybridipilviratkaisuista ja niihin liittyvästä strategisesta suunnittelusta.

Työn tuloksekas hoitaminen edellyttää lisäksi ominaisuuksina aloitteellisuutta, hyviä organisointitaitoja ja yhteistyökykyä, kyvyn hahmottaa kokonaisuuksia, sekä ja sujuvia esitys- ja viestintätaitoja eri sidosryhmille.

Eduksi luemme tehtävää tukevat sertifioinnit sekä koulutustaustan.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Toimeen valitulle suoritetaan turvallisuusselvitys.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on KVTES ja työaika on kokoaikatyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävistä antavat sairaalainsinööri Markus Markkinen, puh. 040 578 5800 (8.8.2022 alkaen) ja vastuualuejohtaja Juha Aalto, puh. 050 570 2393, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 19.8.2022. Haastattelut ja valintapäätökset tullaan tekemään ripeässä tahdissa hakuajan päättymisen jälkeen.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sairaalainsinööri Markus Markkinen, puh. 040 578 5800 (8.8.2022 alkaen) ja vastuualuejohtaja Juha Aalto, puh. 050 570 2393, etunimi.sukunimi@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: PL 2000, 33521 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat