It-asiantuntija - Someron kaupunki

Someron kaupungin tekninen toimi hakee vakituiseen työsuhteeseen

IT-ASIANTUNTIJAA

IT-ympäristömme rakentuu yli 1000 käyttäjästä, lähes 600 työasemasta ja 60 palvelimesta sekä useista kymmenistä eri verkkolaitteista. Eri ohjelmistoja toimialoilla on käytössämme lähes 100.

IT-asiantuntijan tehtävänä on toimialojen eri järjestelmien (pl. SoTe -järjestelmät) tekninen vastuukäyttö sekä teknisen toimivuuden tukeminen ja ongelmien ratkaiseminen. Lisäksi tehtävään sisältyy koko kaupunkiorganisaation työasemaympäristön (laitteistot, sovellukset), tietoliikennelaitteiden, tulostimien, monitoimilaitteiden sekä puhelimien asennukseen, hallintaan, ylläpitoon ja erilaisiin virhe- ja tukitilanteisiin liittyvät työt, painopisteenä erityisesti kuitenkin työasemaympäristö.
IT-asiantuntijan tehtäviin kuuluu myös osallistuminen lähituen toiminnan kehittämiseen osana tietohallinnon kehitystyötä.

Tehtävään vaadittavalta edellytetään tietotekniikan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä riittävää käytännön kokemusta tietoteknisistä tehtävistä.
Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallita monia eri tehtäviä samanaikaisesti. Näiden lisäksi odotamme oma-aloitteissuutta, asiakaspalvelutaitoja ja aktiivista otetta työhön. Työ edellyttää myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Eduksi katsotaan julkishallinnon alan tuntemus sekä käytännön tukitehtävien ja asennusten osaaminen tyypillisessä julkishallinnon ympäristössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-kehitysvastaava Sami Kaven puh. 044 779 1292 ja tekninen johtaja Marko Mäkinen puh. 044 779 1240. Toivomme yhteydenottoa ensisijaisesti sähköpostitse (etunimi.sukunimi@somero.fi).

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään ke 27.3.2019 klo 15:00 mennessä.

Somerolla 7.3.2019
Tekninen lautakunta

Lisätietoja

http://www.somero.fi

IT-kehitysvastaava Sami Kaven puh. 044 779 1292 ja tekninen johtaja Marko Mäkinen puh. 044 779 1240.
Toivomme yhteydenottoa ensisijaisesti sähköpostitse (etunimi.sukunimi@somero.fi).

Someron kaupunki, Tekninen
Osoite: Joensuuntie 20, Somero

Somero on elinvoimainen maaseutukaupunki Hämeen Härkätien varrella Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajantarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. Somero on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan