Haemme IT-asiantuntijaa tietohallintoon

IT-asiantuntijan keskeisimpiin tehtäviin kuuluu tietojärjestelmien ja tietoverkon tekninen ylläpito, tietoteknisten ratkaisujen kehittäminen, ICT-projekteissa toimiminen, vaativat asiantuntijatehtävät ja tukipalveluiden tuottaminen koko organisaatiolle. IT-asiantuntija toimii myös tietohallintopäällikön sijaisena.

Ympäristö koostuu yli tuhannesta työasemasta, mobiililaitteesta sekä laajasta palvelinympäristöstä ja eri toimialojen tietojärjestelmistä. Virtain kaupunki tuottaa tietohallintopalvelut kaupungin omistamalle Keiturin Sote Oy:lle.

Tehtävään valittavalta edellytämme:
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. insinööri
- käytännön kokemusta tietoliikenteen suunnittelu-, toteutus-, ja ylläpitotehtävistä
- kokemusta tietoteknisten ratkaisujen kehittämisestä, ylläpitämisestä ja toteuttamisesta.
- ongelmanratkaisukykyä sekä hyvää organisointitaitoa
- teknistä dokumentointitaitoa

Eduksi katsotaan terveys- ja sosiaalihuollon ja kunta-alan tietojärjestelmien tuntemus. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista työotetta ja yhteistyökykyä sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Toimen täyttämisessä voidaan noudattaa koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virtain kaupunki on savuton työyhteisö.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 9.6.2020 klo 14.00 mennessä Kuntarekryn kautta sähköisellä hakulomakkeella. Hakuilmoitus ja sähköinen lomake löytyvät osoitteesta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Tietohallintopäällikkö Heikki Liski, p. 044-715 1226, sähköposti: heikki.liski@virrat.fi tai hallintojohtaja Henna Viitanen, p. 044-715 1213, sähköposti: henna.viitanen@virrat.fi

Tietohallinto
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.