IT-asiantuntija - Limingan kunta

IT-asiantuntija

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamistasi laaja-alaisesti kunnan erilaisissa IT-toiminnoissa ja kehittämistehtävissä. Tukena työssäsi on motivoitunut IT-osaajien tiimi, jossa työtä tehdään joustavasti hyvän yhteistyön hengessä. Haemme vahvaa tiimipelaajaa, jolla on erinomaiset yhteistyötaidot sekä asiakaspalvelulähtöinen työskentelyote. Eduksi hakijalle luetaan perehtyneisyys O365 -ympäristöön ja kyky hahmottaa eri sidosryhmien hyödyntämistä kunnan ICT-palveluiden tuottamisessa. Limingan kunnan IT-toimintojen strategisena yhteistyökumppanina toimii Joki ICT Oy.

IT-asiantuntijan tehtäviin kuuluu:
- Tietojärjestelmien toimivuuden varmistaminen palvelinalustan osalta
- Palvelimien ylläpito (hallinta, ylläpito, kehittäminen)
- Virtualisointiympäristöt (VMWARE)
- Omien verkkolaitteiden (langallinen ja langaton) hallinta
- Työasemien ja mobiililaitteiden asennukset
- Ohjelmistot ja niiden asennukset
- Ohjelmien ja työvälineiden käyttäjätuki
- Ad-tunnusten ja sähköpostitunnusten hallinta
- Laiterekisterin hallinta ja ylläpito
- Puhelinliittymät
- Asiantuntijapalvelu hallintokuntien tietojärjestelmien tai laitteiden hankinnoissa
- Tulostimien ja kopiokoneiden hallinta ja käyttöönoton tuki

Koulutusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai työkokemuksella osoitettu perehtyneisyys yllä olevista tehtävistä. Hakijan osaamisen mukaan tehtäväsisältöön voidaan sisällyttää myös tietohallintostrategiaan ja sidosryhmäyhteistyöhön liittyviä tehtäviä.

Palkka koostuu KVTES:n mukaisesta tehtäväkohtaisesta palkasta sekä kokemuslisästä ja mahdollisista muista lisistä. Voit esittää myös palkkatoiveesi.Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta. Hakuaika tehtävään on 15.8.2021 mennessä.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Lasse Siekkinen p. 0509115647 30.6. klo 9-11.00, 29.7. klo 9-11.00, 4.8. klo 9-11.00 ja 11.8. klo 9-11.00.

Lisätietoja

Konsernipalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat