Skip to main content
test
IT-asiantuntija - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupunki hakee IT-asiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsopimussuhteiseen tehtävään 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu konserni- ja elinvoimapalveluiden palvelualueelle tietohallintotiimiin, ja sen sisältö liittyy sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualueelle keskitetysti tuotettavaan tietohallinnon tukipalveluun.

IT-asiantuntijan tehtävään kuuluvat mm. laitteiden ja sovellusten hallinta, servicedesk-toiminta sekä muut tietotekniset työt. Työnkuva sisältää esimerkiksi käyttöoikeuksien hallintaa, työasemien ja mobiililaitteiden esiasennuksia ja päivityksiä sekä käytön opastamista ja muuta loppukäyttäjien tukipalvelua. IT-asiantuntija toimii tiiviissä yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa ja osallistuu tarvittaessa myös erilaisiin asiakasprojekteihin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva, vähintään opistotasoinen tutkinto. Hakijoilta toivotaan työasemien ja niiden lisälaitteiden tuntemusta, mobiililaiteosaamista ja hyviä valmiuksia työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Katsomme eduksi osaamisen Azure AD hallinnasta sekä Googlen ja AirWatch-ylläpidon tuntemuksen. Koska IT-asiantuntijan tehtävänkuvaan sisältyy etätuen lisäksi lähituen palveluita, edellytetään tehtävässä myös ajokorttia (ajokorttiluokka B) ja ajotaitoa. Tehtävässä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa.

Työaika on 36 tuntia 15 minuuttia viikossa. Tehtävässä noudatetaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES).

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi -palvelun kautta määräaikaan 7.12.2022 klo 15.00 mennessä. Pyydämme liittämään hakemuksen mukaan kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan haastatteluun kutsuttavilta hakijoilta. Valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietohallintopäällikkö
Jussi Linnala
p. 040 129 5182
jussi.linnala(at)mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Tietohallinto

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raatihuoneenkatu 8, 50100 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat