IT-kehitysvastaava - Someron kaupunki

IT-kehitysvastaava - Someron kaupunki

Someron kaupungin tekninen toimi hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

IT-kehitysvastaavaa

IT-ympäristömme rakentuu yli 1000 käyttäjästä, lähes 600 työasemasta ja 60 palvelimesta sekä useista kymmenistä eri verkkolaitteista. Eri ohjelmistoja toimialoilla on käytössämme yli 100.

IT-kehitysvastaavan tehtävänä on Someron kaupungin tietohallinnon kehittäminen ja ylläpito palvelutuotannon tueksi sekä osallistuminen käytännön tukitehtäviin ja asennuksiin. Toimialueena on koko kaupunkikonserni. IT-kehitysvastaava vastaa kaupungin IT-infrastruktuurin kehittämisestä ja ylläpidosta, tietohallinnon tukihenkilöstön koulutuksesta, yhteydenpidosta eri ohjelmisto- ja järjestelmätoimittajiin sekä yhteistyökumppaneihin, uusien IT-ratkaisujen ja -järjestelmien sekä tekniikoiden asiantuntemuksesta ja järjestelmien kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä toimialojen käyttäjien kanssa.

Lisäksi IT-kehitysvastaava vastaa IT-hankkeiden ja -järjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta ja tukitehtävistä toimialoilla sekä toimii hankkeiden sopimusneuvotteluissa, vaatimusmäärittelyissä, ohjauksessa sekä budjetoinnissa mukana muun ohjausryhmän kanssa.

Tehtävään vaadittavalta edellytetään tietotekniikan ammattikorkeakoulutason koulutusta (amk/ylempi korkeakoulututkinto) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto tai datanomin tutkinto ja riittävää kokemusta tietojärjestelmien ja projektien kehittämisestä sekä koordinoinnista.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallita monia eri tehtäviä samanaikaisesti. Näiden lisäksi odotamme oma-aloitteissuutta, aktiivista ja innostavaa otetta sekä kykyä itsenäiseen toimintaan.

Eduksi katsotaan julkishallinnon alan tuntemus sekä käytännön tukitehtävien ja asennusten osaaminen tyypillisessä julkishallinnon eri ympäristössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksen. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Marko Mäkinen puh. 044 779 1240.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään ma 28.1.2019 klo 12:00 mennessä.

Somerolla 8.1.2019

Tekninen lautakunta

Lisätietoja

http://www.somero.fi

tekninen johtaja Marko Mäkinen puh. 044 779 1240, marko.makinen@somero.fi

Someron kaupunki, Tekninen
Osoite: Joensuuntie 20, 31400,

Somero on ihanteellinen pikkukaupunki keskellä ruuhka-Suomea. Maaseudun vilske ja kaupungin rauha kuvaavat tätä maaseutukaupungin olemusta. Somero on kotoisa kaupunki, joka tarjoaa hyvät puitteet turvalliseen asumiseen. Kaupungin kunnossa oleva talous takaa toimivat peruspalvelut. Kaupalliset palvelut ovat hyvät, kylätoiminta on vireää, kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksia on runsaasti.
Someron kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan