IT-palvelupäällikkö - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme joukkoomme osaavaa IT-palvelupäällikköä osaksi Satasairaalan tietohallintopalveluiden tiimiä.

Satasairaalan Tietohallintopalveluissa kehitämme ja hallinnoimme tietojärjestelmäpalveluita ja erilaisia hankkeita sekä toimimme tiedonhallinnan asiantuntijatukena. Yhteistyötä teemme sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden ja useiden eri sidosryhmien kanssa.

IT-palvelupäällikkönä vastaat osaltasi muun muassa IT-palveluiden, -laitteiden ja -järjestelmien ajantasaisuudesta, toimivuudesta, arkkitehtuurista ja kehittämisestä Satasairaalassa. Lisäksi vastaat näiden kokonaisuuksien suunnittelusta, käyttöönotosta ja ylläpidosta sekä toimintatapojen muutoksista. Vastuullesi kuuluvat myös valvonta ja yhteistyö ulkoistuskumppaneiden osalta, palautekäsittely ja niitä seuraavat toimenpiteet sekä yhteistyö sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden sekä sidosryhmien kanssa. Tärkeitä vastuualueitasi ovat myös uusien toimintatapojen jalkauttaminen, lakisääteisten asioiden täytäntöön pano sekä tietoturva ja sen kehittäminen yhdessä Satasairaalan henkilöstön sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Raportoit tehtävässäsi tietohallintojohtajalle ja kollegoinasi toimivat tietohallintopalveluiden tiimistä IT-kehittämispäällikkö, sovellusasiantuntijat sekä tietopalvelusuunnittelija.

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa sekä riittävää kokemusta tehtäväalaan kuuluvista tehtävistä.

Tehtävässä onnistuaksesi odotamme sinulta energistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme osaamista ja kokemusta IT-palveluista ja järjestelmistä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemus katsotaan eduksesi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveensa. Valinnassa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun ja hakuohjeisiin liittyvät tiedustelut:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

tietohallintojohtaja Leena Ollonqvist
p. 044 707 7660
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Tietohallintopalvelut

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Sinulle suositellut työpaikat