Skip to main content
test
IT-suunnittelija - Naantalin kaupunki

Haemme tietohallintoon

IT-suunnittelijaa vakinaiseen toimeen

Jos olet jo kannuksesi osin ansainnut ja etsit monipuolista osaamista, jatkuvaa kehittymistä ja kehittämistä vaativaa työtehtävää tietoteknisen infrastruktuurin parista, voisit olla kahdeksan hengen tiimiimme sopiva osaaja.

Haettava IT-suunnittelija toimii tietohallinnon suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä. Häneltä edellytetään laaja-alaista osaamista palvelin-, tietoliikenne- sekä tietoturvainfrastruktuurien ylläpidosta sekä kehittämisestä. Infrastruktuurivastuullisen IT-suunnittelijan tehtävät koostuvat seuraavista osakokonaisuuksista ja niihin toivotaan mahdollisimman kattavaa osaamista:

1. Kehityshankkeet ja projektit
- Tietotekniikkahankkeiden ja -projektien koko elinkaaren tehtävien hoito itsenäisesti: suunnittelu, koordinointi, projektitoiminta, raportointi sekä edellä mainittujen asioiden seuranta projektista vastaavana tai asiantuntijajäsenenä.
- Microsoft-palveluiden laaja-alainen osaaminen (M365, Azure, laitehallinta (SCCM, Intune, Autopilot)
- Tietoturvan toteuttaminen

2. Koko organisaation IT-osaamisen seuraaminen ja kehittämiseen osallistuminen.
- Seuranta ja raportointi
- Koulutussuunnitelmien laatimiseen osallistuminen

3. Organisaation sisäisten sähköisten palveluiden kehittäminen ja ylläpitäminen
- Sopivien ratkaisujen kartoittaminen, käyttöönottoprosesseihin sekä tekniseen ylläpitämiseen liittyvät toimet.
- Teknisten ja toiminnallisten kokonaisuuksien hallinta ja hahmotus

4. Ylläpitotehtävät
- Laitteistojen ja järjestelmien ylläpitotehtävät (päivitykset, hälytyksiin reagointi, varmistukset yms.)
- Toisen tason tekninen tukihenkilö vastuualueen järjestelmien osalta (Helpdeskistä edelleen ohjatut vaativammat tehtävät).
- Teknisenä yhteyshenkilönä asiakkaan ja järjestelmätoimittajien välillä toimiminen
- Tietoturvan toteutumisen seuranta, reagointi ja tarvittaessa elpyminen

Haemme siis monipuolista ja mahdollisimman kokonaisvaltaista näkemystä ja kokemusta esitellyistä tehtävistä. Käytössäsi on toki tiimin muiden jäsenten osaaminen ja tarvittaessa käytämme alan huippuosaajia tukemaan omaa osaamistamme, joten yksin et jää haastavampienkaan toteutusten kanssa.

Tietohallinto on kaupungissa hallinnolliset organisaatiorajat ylittävä kokonaistehtävä, jonka piiriin kuuluvat kaikki kaupungin viranomaiset ja toimielimet. Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään soveltuva opistoasteen tutkinto sekä käytännön kokemus IT-alan asiantuntijatehtävistä.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa tietohallintopäällikkö Juha Riekkinen puhelimitse seuraavasti:
16.06.2022 klo 14.30 - 15.30
23.06.2022 klo 9.00 - 10.00
09.08.2022 klo 9.00 - 10.00
Sähköpostitse jatkuvana osoitteessa etunimi.sukunimi@naantali.fi (otsikointi "IT-suunnittelija").
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi 12.8.2022 klo 15.00 mennessä. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Lisätietoja

Tietohallinto

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat