Jalkaterapeutin osa-aikainen sijaisuus - Kangasalan kaupunki

Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksessa on avoinna jalkaterapeutin osa-aikainen sijaisuus 13.8-31.12.2020. Työaika on 25% normaalista työajasta, 9 tuntia 41 min viikossa. Työnkuvaan kuuluu jalkaterapeutin itsenäinen vastaanottotoiminta terveyskeskuksessa, mm diabeetikoiden ja reumaatikoiden jalkojen riskiluokan määrittämistä, hoidon tarpeen arviointia ja tarvittavaa hoitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena jalkaterapeutin sijaisuuteen on jalkaterapeutin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot: jalkaterapeutti Jenni Muroke, jenni.muroke@kangasala.fi
osastonhoitaja Marjukka Pelvola p. 050 4543 740 (13.7.2020 alkaen)

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttulantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka