Jalkaterapeutti Hämeenlinna

Hakuaika päättyy  26.7.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Tervetuloa jalkaterapeutiksi Oma Hämeelle! Vahvistamme kuntoutuksen jalkaterapiapalveluita ja haemme Hämeenlinnaan Viipurintien terveysasemalle jalkaterapeuttia uuteen toimeen.

Tehtävä edellyttää laillistetun jalkaterapeutin tutkintoa. Työtehtävä sisältää pääsääntöisesti vastaanotolle tietyin kriteerein tulevien asiakkaiden jalkaterapiaa, osallistumista työn kehittämiseen sekä tarvittaessa lääkinnällisen kuntoutuksen työryhmään.
Tehtäviisi saat perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Aikuisten kuntoutuksessa on tällä hetkellä kaksi jalkaterapeuttia, joten kollegiaalista tukea on saatavilla.

Edistämme hakua joustavasti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtäväkohtainen palkka on 2700€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaan.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Tehtävä sisältää itsenäistä työtä iäkkäiden kanssa. Ikäihmisten kanssa työskentelevän tulee esittää sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) 28.1 §:n mukainen rikosrekisterilain 6.4 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.


Lisätietoja

http://www.omahame.fi
http://www.omahame.fi

Yhteystiedot

Soita ja kerromme mielellämme lisää!

Pilvi Niemiseltä 5.7. asti, Palvelualuepäällikkö, Aikuisten kuntoutuspalvelut,

puh. 050 568 1765, pilvi.nieminen@omahame.fi

ajalla 8.7.-14.7. Päivi Kalliolta, paivi.kallio@omahame.fi

ajalla 15.7.-26.7. Virpi Krögeriltä, virpi.kroger@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista. Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Pysäköinti on työntekijöille ilmainen. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Tutustu työnantajaan