Järjestelmäasiantuntija - 2M-IT

Haemme 2M-IT:lle järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään terveydenhuollon järjestelmien pariin ensisijaisesti Turun toimipisteelle, mutta muutkin 2M-IT:n toimipisteet voivat tulla kyseeseen. Tiimi vastaa Uranus/Pegasos-potilastietojärjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä.

Tehtäviisi järjestelmäasiantuntijana kuuluvat terveydenhuollon ammattilaisten laajojen järjestelmien ylläpito, ongelmien ratkominen, dokumentointi ja muut tekniset työtehtävät. Osallistut teknisenä asiantuntijana myös asiakkaan eri kehityshankkeisiin liittyviin projekteihin sekä muihin asiantuntijatehtäviin ja koordinoit pienen luokan projekteja itsenäisesti. Varmistamme palvelujemme ajanmukaisuuden asiantuntijoidemme erikoistumisen ja osaamisen jatkuvan kehittämisen avulla, minkä vuoksi odotamme sinulta jo kertyneen kokemuksen lisäksi kykyä ja halua oppia jatkuvasti uutta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- Soveltuvaa koulutusta ja vähintään viiden vuoden alan työkokemusta
- Aktiivista otetta ongelmanratkaisutilanteissa
- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
- Itsenäistä, sekä oma-aloitteista otetta työhön

Lisäksi katsomme eduksi:
- ESH/PTH potilastietojärjestelmien tuntemus
- Ymmärrys terveydenhuollon toimintaympäristöstä
- Sanomavälityksen tuntemisen (HL7, HTML, XML)
- Skriptauskielet (Powershell, VBS, CMD, WSDL, Linux scripting)
- Linux ja Windows käyttöjärjestelmien hyvän osaamisen
- Relaatiotietokantojen osaamisen (esim. MS-SQL, Oracle)
- ITIL prosessien tuntemisen

Tarjoamme:
- Ajanmukaiset työvälineet
- Sujuvat ja ketterästi kehitettävät toimintamallit
- Vahvan asiantuntijayhteisön tuen
- Mukavan työyhteisön ja kilpailukykyiset edut

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Haastatteluihin kutsutuille lähetetään kutsu annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja

http://www.2m-it.fi

Tutustu työnantajaan

Emmi Kleemola, tiimiesimies
p. 050 591 5491

2M-IT, Sovelluspalvelut, Ydinjärjestelmäpalvelut
Osoite: Turku

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan.

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee yli 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.