Valkeakosken kaupungin tietohallinto hakee vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2020 alkaen

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA (vakanssi 10042)

Järjestelmäasiantuntijan tehtävät koostuvat monipuolisesti seudullisten tietojärjestelmien ja -verkkojen ylläpitoon sekä tietoturvaan ja käyttövaltuushallintaan liittyvistä tehtävistä yhteistyössä oman operointitiimin ja kumppaniverkoston kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta palvelinympäristöjen ja tietoliikenneverkkojen ylläpidosta, kykyä vastuulliseen itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä projektityötaitoja.

Tehtävä täytetään 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan ja työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työaika on 36,25 h/ vko ja palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 12.10.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn kautta tai osoitteella Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski.

Hakemuksen tulee sisältää selvitys koulutuksesta sekä aikaisemmasta työkokemuksesta. Kirjekuoreen merkintä: Järjestelmäasiantuntija.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Tietohallintojohtaja Markku Salakka p. 040 335 6030

Valkeakosken kaupunki, Poistetut yksiköt, Tietohallinto
Osoite: Teollisuustie 12, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21 000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.